Ja nawet śpię w kucu żeby mi włosy nie przeszkadzały w karmieniu nocnym
Ja to mam teraz po urodzeniu od mycia do mycia upięte w kok
bo niestety ale też strasznie mi wypadają ![]()
Ja to się już przyzwyczaiłam do związanych włosów i cały czas mam spięte
Myślałam że tylko ja tak mam ![]()
ostatnio się nawet zastanawiałam czy to nie szkodzi włosom takie ciągłe upięcie
a też mnie drażni ja mi wypadają bo mam jasne podłogi i wszystko widzę, każdy włos, każdy paproch ![]()
Moja tak samo uwielbia ciągnąć za włosy
Kok albo kitka to chyba ulubiona fryzura mam xd
Hehe to prawda ja jeszcze lubie spiac klamra ![]()
Moje włosy nie dają rady być spięte klamrą
Zdecydowanie tak
choć ja nawet juz kitki nie noszę, bo każdy włos który lata luźno jest zaraz złapany przez sprytne paluszki synka ![]()
![]()
Mój bratanek zasypiał kręcąc włosy bratowej i do tej pory swoje kręci ![]()
Ja jak rozpisze włosy bo gdzieś idziemy to mój mąż to od razu zauważa
bo ciągle tylko kok albo koński ogon
No u nas tak samo xd a jak się pomaluje to wgl święto ![]()
![]()
![]()
Ja bynajmniej dzięki temu nie widzę ile mi wypada tych włosów ![]()
Przy modzie nie pomogę bo jestem 1,5 roku w tyle
…chociaż - żółty pastelowy kolor teraz wszędzie króluje i dodatki typu pudrowy róż i babyblue ![]()
Ale stoję przed wyborem życia blond czy brąz?? (zawsze byłam farbowaną blondynką, naturalnie jasny brąz) mnie też czeka impreza - najważniejsza w moim życiu (bo już nie będzie odwrotu jak powiem “TAK”)
🩵
Gratulacje
a w jakim kolorze czułaś się najlepiej ?
ja włosów nie farbuję ale zawsze najlepiej się czuję jak jestem lekko opalona i włosy są jaśniejsze od słońca
Dziękuję
Kurczę, no chyba w blondzie czuję się jednak lepiej ![]()
Zazdroszczę - ja i opalanie to nigdy nie idzie w parze (słońce mnie nie łapie, a jak już złapie to wyglądam jak poparzona)
🩵
Wow, gratulacje to szykuje się wielki dzień!
![]()
To jak lepiej czujesz się w blondzie, to wybierz ten kolor, tak żebyś była najbardziej zadowolona ze swojego wyglądu w ten najważniejszy dzień ![]()
Dokładnie
najważniejsze żebyś czuła się pięknie i była zadowolona z wyglądu. Wiadomo że zmiana wyglądu zawsze kusi, ale przed ślubem to trochę ryzykowny czas na eksperymenty ![]()
Ja się przymierzam do farby bo mi po ciąży trochę siwych włosów wyszło. Fryzjerka mi doradziła jakąś farbę ale nie taka trwała tylko taka co sie podobno zmywa po iluś myciach. Korzystałyście?
Ja nie, ale zaintrygowałaś mnie tym. Też mam trochę siwych i ciągle myślę o zafarbowaniu włosów. Przed powrotem do pracy na pewno zafarbuję