To super że zwracają, a nie wiedziałam o tym
rena_cz fajny bank nie wiedziałam, że są takie, które zwracają część wydanej sumy
Przyznam, że mam konto w tym banku od lat i sumie sporadycznie zaglądam na tw mOkazjr raz chyba w house miałam.jakis zwrot.
Wracając do goji stosował ktoś z cukrzycą lub IO ? Bo w sumie większośc super food uwrażliwianie tkanki na działanie insuliny
Te jagody w smaku są zbliżone do naszych zwykłych jagód?
Malwa nie nie to zupełnie inny smak kurcze ciężko mi ro teraz opisać do czego by to było podobne nawet
To jest coś innego
Ja nigdy nie jadlam szcze mowiax
Super ze zwracają jakas część. Ja jakiś czas temu pisałam Wam w wątku o caschback na goodie i wiecie sporo juz na tym uzbierałam za różne zakupy. Za 2tranzakcje mnie oszukali i muszę się odwoływać bo za te małe kwoty to zwroty zostały zaakceptowane a np kupilam wozek za 2500zł to nie zwrócili ani grosza a mieli 75zł oddać.
Looo No to nie fajnie,że nic nie zwrócili za taki spory zakup. Nje dało się jakoś interweniować?
Myślę że powinnaś się do nich zgłosić , aby oddali pieniądze
Beata czasem i tak to nic nie daje bo zgłaszasz reklamację, a oni mają to gdzieś
tak więc szkoda, ale nic się nie da zrobić...
Jak będę miała chwilę wolnego któregoś dnia to muszę poszukać paragonów, numerów transakcji itp itd i zlozyc reklamacje bo dla mnie to oszustwo...
Szukaj i zgłaszaj
No niestety często tak się zdarza ,że miny jets jakąś promocja coś można zyskać,a potem trzeba się szarpać by dostać to o czym ktoś pisal
No właściwie tak to można nazwać, bo człowiek czuje się oszukany, ale czasami to walka z wiatrakami
Darulka to spora kwota
No trzeba sobie wszystkiego pilnować
Właśnie sprawdziłam cenę tych jagód i one są dosyć drogie. Z ciekawości raz spróbuję, jeśli uda mi się znaleźć jakieś mniejsze opakowanie. W Internecie przeważają paczki 1kg za ok 40zł.
Malwa a to nie ja miałam paczkę może 100g dużej nie miałam,ale ponad 10zl płaciłam