Mój darzy szczególnym uczuciem różnorakie kable i ładowarki
uważa, że do czegoś na pewno je wykorzysta. Na szczęście z dziurawymi ubraniami czy bielizną nie ma problemu i sam wszystko wywala ale ta cała reszta gadżetów to koszmar ![]()
![]()
Rok temu po przeprowadzce robiłam generalne porządki i wywaliłam jakieś kable które okazały się później potrzebne
na szczęście mąż myśli że się zgubiły podczas przeprowadzki
Też to lubię , mam wrażenie im bardziej zagracony dom to ja czuję się tym bardzo przytłoczona. Im mniej w domu tym lepiej
U nas w tym roku chcemy zrealizować różne cele więc zaczynamy ten rok z powerem. Naszym głównym celem jest budowa domu ale nie mamy ciśnienia napewno chcemy zacząć budowę w tym roku dlatego jesteśmy bardzo pozytywnie nastawieni na ten rok i to już samo w sobie dobrze nam wróży .
Nie mam zadnych rytuałów ani rad , jednak moja mama zawsze mowila , ze w nowy rok powinno wchodzic sie bez dlugow , kłótni i dobrym nastrojem . Wiec wszytskie zle rzeczy staram sie zawsze pozamykac w “starym roku” aby w nowym miec tabula rase ![]()
Zawsze sie powtarzalo - nowy rok , nowa ja .
Ja uwazam inaczej , nowy rok , stara ja , nowe mozliwosci ![]()
U nas też spacer ! A w tym roku wyszło super bo pierwszy raz poszliśmy na dwie pary sanek ! Dzieci były zachwycone
My sobie rozmawiamy, co było fajne w poprzednim roku i wyznaczamy sobie luźne cele na kolejny rok
Ten rok bedzie wyjątkowy bo chwila moment i nasza rodzina sie powiekszy o kolejnego członka rodziny. Ten rok to rok w ktorym bede osobiscie spełniona zyciowo
2jka dzieci, mąż, piesek, dom, dobra praca. Jestem mega wdzięczna, że udało mi się wszystko zrobić tak jak zaplanowa czyli do 30stk. Kiedyś założyłam sobie taki plan i dzięki temu, że poznałam meża który miał podobne cele udało się wszystko zrealizować ![]()
A z czego robisz smoothie? Ja kiedyś robiłam chyba z jarmużu i mango, ale za chiny ludowe nie pamiętam… :((
Ten rok pięknie się zaczął , prawdziwą zimą. A niestety brakowało jej w ostatnich latach. Moje dzieci w tym roku codziennie wychodzą na kilka godzin bo chcą się nacieszyć. Mam tylko nadzieję , że się nie rozchorują
seler naciowy - tak na oko, mniejwiecej 1/4, jedno małe jabłko, jedna kiwi, troszke wyciskam soku z cytryny, czasem dorzucam pietruszkę a i jak mam to trochę szpinaku i jak mam to wszystko w kubeczku do blendowania to zalewam sokiem jabłkowym
miksuję i to jest taka większa szklanka na jedną osobę, albo mniejsze na dwie ![]()
Ja tez juz mam wszystko , spelnilam wszytskie swoje marzenia tez przed 30 i juz naprawde nic wiecej nie potrzebuje. Dzidzia , dom , psy , maz
Rok 2025 dal mi najwieksze szczescie , moja corke .
Ja dwa lata temu zdalam prawo jazdy, zrobilam sobie tatuaz chociaz nigdy nie marzyłam o nim ![]()
w tym roku biore sie za poprawe swojego uśmiechu co mnie bardzo stresuje ![]()
Też mam taki plan i jestem ciekawa jakie będą efekty po zrobieniu . Wstępnie widziałam wizualizacje u stomatologa , ale zobaczymy co będzie jako efekt końcowy
A co bedziesz robic ?
Będę zakładała licówki. Obie górne dwójki mam bardzo małe , jakby połowa zębów. Mam tak od zawsze , nie z powodu choroby czy czegoś w tym rodzaju. Wygląda to nieciekawie ;( widać , że „brakuje” zęba
Ja mam duzy zanik kosci, przez co zęby sie ruszaja
bede miala podniesienie zatoki, i implanty ![]()
Oj to już poważniej u ciebie
nie dziwię się , że jest stresik. Trzeba myśleć pozytywnie i że zdecydowanie warto to zrobić
Tak juz nie mam wyjscia tak naprawde
fakt ze to duze pieniadze ale coz …
My też zwykle świętujemy rodzinnym spacerkiem. Raczej na spokojnie.
Mam tylko jeden, spisuje sobie swoje cele/postanowienia na Nowy Rok, chowam i w Sylwestra otwieram koperte i robie sobie taki mini rachunek sumienia, co mi wyszlo co nie albo co w kolejnym roku musze zmienic.
Uwielbiam tez ten moment kiedy sprzatamy dekoracje swiateczne(uwielbiam swieta i wszystko co z nimi zwiazane). Ale jak znika choinka i caly ten klimat to mam wrazenie ze jakos mi tak lzej na duszy ![]()