Jak należy dbać o biust w czasie ciąży

mustele na pewno mozna dostac w aptece, poza tym ta firma ma rewelacyjne kosmetyki do pielegnacji niemowlaczkow

Tak mustele można dostać w aptece. Powiem szczerze że kosztuje sporo ok 70 zł za 150ml. Mustela - przeciwko rozstępom nie na rozstępy. Mnie ona starczała na ok 2 miesiące. Trzeba poprostu oszczędnie jej używać. Smarowałam wieczorem po kąpaniu brzuch i piersi. Jeśli się ją długo smaruje to ona się tak wałkuje, jakby nam skóra schodziła. Należy posmarować i zostawić. Słyszałam o firmie Palmers w aptece proponowano mi ją. Przedstawicielka tej firmy na chama mi chciała wcisnąć mówiła że ten sam skład ma a kosztuje połowę mniej. Sprawdziłam to i prócz wody i jakiegoś alkoholu żaden składnik się nie powtarza. Jestem już na końcu ciąży termin mam na 25 stycznia i nie mam ani jednego rozstępu. :slight_smile:

fajna ale droga, stosowałam raz na jakis czas olejek ale firmy nie pamietam coś na M i dobry był nazwa coś od mamy była

Niestety droga jest Mustela. Zastanawiam się czy gdybym smarowała samą oliwką to by nie było takie samego efektu…

Ja masowałam tylko podczas brania prysznica i wszystko jest ok

jest troche tych preparatow zawsze jesli cos jest dobre to troche kosztuje… Chociaz czasem sa wyjatki

ja smaruje cale cialo oliwka dla niemowlat a jescze dodatkowa specjalnym kremem do biustu dla kobiet w ciazy

jak maja byc rozstepy to bede i zadne kremy nie pomoga. jedna z moich znajomych od poczatku stosowala jakies drogie kremy na rozstepy a i tak miala, druga nie stosowala nic i zadnych rozstepow nie miala.

Dokładnie te kremy to tak trochę oszukańcze bo jak mają być i tak będa rozstepy

Ja stosowałam i nie mam rozstępów.

a ja stosowalam kremy i nie mam rozstepow

kazda z nas znajdzie odpowiedni preparat dla siebie tylko czasami trzeba sie go naszukac :slight_smile:

Moim zdaniem kremy nie mają wpływu na to czy rozstępy się pojawią czy nie to są właściwości skóry

nie ja sie nie zgadzam z tym ze to wlasciwosci skory, mysle ze kremy tez powstrzymuja tworzenie rozstepow

można natłuszczać również olejem albo liwą z oliwek

Wmoim zdaniem w dużym stopniu to właściwiści skóry chociaż kremy mogą jej w jakiś sposób pomóc.

ja nigdy nie mialam suchej skory a teraz jak jestem w ciazy to masakra

ja uzywalam kremu mustela przeciw rozstepom drogi bo ok 70 zl ale mi pomogl. stosowalam go na brzuch i biust wieczorem. jak sie oszczednie go stoduje to wystsrcza na 2 mies. jestem 4 dni po porodzie i zadnego rozstepu nie posiadam

Ja smarowałam się krem od czau do czasu z ziaji

mustela ma tez bardzo dobre kosmetyki dla dzieci