dobrze jest stosować sprawdzone już kremy a nie robić eksperymenty jeszcze wtedy gdy jesteśmy w ciąży.
u mnie maz wzial sie za moje obolale piersi hehe masuje i to tak delikatnie ze szok
W ciąży mogą nas uczulić kosmetyki któe wcześniej dobrze tolerowałyśmy, u mnie tak było właśnie
klamerka123 to ty masz dobrze :). Co do uczuleń to prawda niestety alergia może pojawić sie w najmniej oczekiwanym momencie na to co wcześniej nasz organizm tolerował.
alergie czasem nas zaskakują i pojawiają się nie wiadomo skąd
klamerka to ja ci zazdroszcze ja w ciazy mialam tak obolale ze dotknac sie nie dało
mnie w ciaży piersi nie bolały a mąż i tak mi nie chciał masować.
mnie biust bolał tylko na początku ciąży
Mnie w ciąży nie bolały natomiast po porodzie gdy karmilam dopiero zaczeły mnie pobolewać.
Mnie bolały tylko na początku ciąży, potem już nie
Ja też jakoś specjalnie nie narzekałam na bóle w piersiach, na początku tylko jak na okres.
Jak widać każda kobieta bóle piersi przechodzi inaczej,
ja też nie narzekałam
u mnie tak umiarkowanie nie jest zle myslalamm ze bedzie gorzej a powiedzcie mi od kiedy zaczelyscie je smarowac i czy cos konkretnie polecacie
ja zaczelam smarowac i oliwka i kremem ale w czasie ciazy za wiele mi smaroanie nie pomogło ;p
natomiast po porodzie smarowalam kremem z wyciagiem z kapusty super był czułam odrazu ulge w bólu
tez nie znam kremu z wyciagiem z kapusty, wiec chetnie dowiem sie czegos wiecej
ja kupiłam jakis krem, którego nie używałam bo zapomniałam.
nio ten z wyciagiem z kapusty moze byc niezly tylko jakas konkrestna nazwa by sie przydala albo firma
Ja smaruje brzuszek i piersi kremem Mustela. Jestem w 9 miesiącu ciaży i jak narazie nie widzę żadnych rozstępów
coline i a to firma??? Mustela? i gdzie mozna go dostac