Jak należy dbać o biust w czasie ciąży

dobrze, że te na piersiach są najmniej widczne

A rozstępy na biuście odrazu wychodzą czy dopiero jak sie przestaje karmić.

To zależy ale za zwyczaj jak piersi urosną a później tracimy na wadze i nam chudna :confused: ja lubie serie kosmetykow z dax cosmetic

rostepy czesciowo zaleza tez od naszych genow

ja rozstepów nie mam ale widze ze skóra na piersiach różni sie od tej co byla wcześniej.

nie ma sie co za bardzo przejmować bo zwariujemy

Ja akurat do tego podchodze spokojnie. Nie pozuje do zdjeć nago. Zas na codzień jest taki wybór bielizny że wszystko można zatuszować.

dobrze dobrany stanik w ciąży to ważna rzecz

tak na prawde stanik zawsze powinien byc dobrze dobrany. Wkońcu powinnyśmy w nim się dobrze czuć a nie odczuwac jakiś dyskomfort.

rozstepy to przede wszystkim geny oraz nasza sumienność. Gdy nie smarujemy sie codziennie tylko co jakis czas to niestety nic nie da takie smarowanie.

u mnie nie wystapily.mysle ze to po prostu genetyka i juz… dodam, ze w pierwszej ciazy przytylam i to niezle :wink:

ja smarowałam się całą ciążę kremami i nie mam rozstępów

tak trzeba konsekwentnie dzień w dzień wcierać krem, ja stosowałam perfecta mama

ja staram się codziennie smarować. mam nadzieje, że uda mi się uniknąć rozstępów

podobno pomaga też zwykła oliwka

jest jeszcze skuteczny olejek mamamil, bardzo fajnie się wchłania jak na olejek.

ja na zmianę oliwka i co kilka dni specjalny krem przeciw rozstępom

a tak mamamil jest bardzo dobry, miałam parę próbek i testowałam, super sprawa

tyle że po jednym uzyciu nie wiemy tak naprawde jak działa, dopiero po długim czasie widać efekty

DObrze jednak sprawdzić na próbkach poszczególne kremy szczególnie, że mogą nas uczulać różne kremy, a ja w ciąży z tym miałam problem.