Masaże ciepła zimna woda to jest szok dla organizmu i to tych przyjemnych ze względu na lodowatość nie należy.
stosuje preparaty raz dziennie przeciw rozstępom (oliwka)
bardzo dobre preparaty sa z musteli
tak tylko mustela jest troszke droga
Jak dla mnie na dzisiejszy dzień wręcz nie osiągalna tym bardziej że musimy smarować się takim preparatem 2 razy dziennie a rozstepy nie robią się tylko na biuście więc żadko kiedy tak krem jeden starcza na miesiąc
polecam delikatny masaż piersi jak równięż brzuszka oliwką Bio-Oil. dobrze się wchłania i ma przyjemny zapach
tak mustela jest droga, ja dostałam w prezencie, bo sama raczej bym nie kupiła
jest duzo kremow na rozstepy najwazniejsze to patrzec na ich sklad czasem cos taniego moze pomoc a czasem drogie kremy zawodza
my z musteli mielismy plyn/zel do kapieli dla dziecka i po piersze sliczny niemowlecy zapach, a po drugie BARDZO wydajny choc drogi
mi nic nie pomagalo, sotatecznie dalam sobie spokoj i przestalam walczyc ze zmianami, rozstepy jak sa tak byly, trudno
mi tylko na piersiach wylazły rozstępy
mi wyszly tuż pod brzuchem
Masaż i dobry krem ale czasem i to nie wystarcza.
Mi wyszły trochę pod spodem.
ja również mam tuż pod brzuchem :(, no ale cóż zrobić. Taka już moja nautra,
ja mam na piersiach rozstępy na szczescie nie sa jakies glebokie ale sa niestety:(
ja używałam kremu przeciw rozstępom od 4 miesiąca ciąży i żaden rozstęp się nie pojawił, profilaktycznie nadal używam kremu do 3 m-cy po porodzie
mnie też tylko na piersiach zostały nie są bardzo widoczne
Mi na piersiach na szczeście rozstępy nie wyszły.
ja tez nie mam rozstepow na biuscie