O u nas to samo z rurki pije, z niekapka pije a z 360 nie może załapać :(
U nas już przy córce ten 360 był niewypałem więc do syna nawet nie próbowałam
Ja wam powiem ze te rurki to jest top;) ja kupilam takie grubsze do picia jak by sheikow i tez czasami malej daje jogurt pitny z taka rurka;) bo sam jogurt kubeczka zwyklego by jeszcze wylała a łyzeczka wiadomo wiecej sprzatania;)
Ja też chwale sobie te kubki, są super, i w przystępnej cenie, można wymienić bo wiadomo że one się też niszczą i trzeba je wymieniać.
Te bidony teraz co wyraismy to dla mnie sztosik . Ten kubek 360 się nie sprawdził bo jak syn rzucał to wszędzie było mokro
Te bidony są świetne i syn bardzo lubi z nich pić;)
Mój syn bardzo chętnie pił z kubeczka. Ale najpierw musiałam mu pokazać poprzez zabawę jak to się robi. Później razem napoiliśmy jego misia .Synek bardzo się cieszył a później sam spróbował i tak właśnie zaczął pic sam bez pomocy żadnej
U starszej córki 360 też się nie sprawdził więc nie wiem czy kupię go teraz.. Najbardziej bidony, ale w rodzinie są też starsze dzieci, które piją ze zwykłych szklanek więc dzieciaki podpatrują i też chcą zwykłe kubki:)
U nas sprawdzają się te kubki z obciążoną słomką:)
Liana a dlaczego kubek 360 się nie sprawdził? Dziecko nie umiało z niego pić? Chciałam wypróbować ten kubek, więc jestem ciekawa.
Liana mnie też zaciekawiłaś, czemu dziecko nie chce pić?
Może daj więcej czasu? Więcej prób zrób, daj pusty do zabawy, niech się z nim oswoi.
U nas kubek 360 jest wykorzystywany do wkładania zupki do lodówki na drugi dzień. Mały w ogóle nie umie z niego pić niby przechyla ale nie pije w ogóle a prób było kilkanaście ze zwykłego pije z bidonów różnych bez problemu a z tego nie i koniec nie wiem czym to jest spowodowane
Kubki z obciążoną słomką naprawdę fajnie się sprawdzały. Moje dzieci lubiły z nich pić
Moja córka długi nie umiała pić z kubka 360 jakoś po roku się nauczyła dopiero.
Syn ma teraz 7msc i najlepiej mus IE pije z bidonu z obciążona słomka :)
U mnie szybko załapali :)
Karoliga a w jakim wieku jest synek ? Hmm, może jeszcze za mały jest na ten kubek :)?
Na pewno nie jest za mały ma 13 miesięcy. Jakoś mu nie idzie picie z niego i koniec
Kubek ze słomką to super sprawa, bardzo się u nas sprawdził.
360 też nie umiała załapać na początku później się jej udało.
Trzeba próbować i dać czas :)
U nas też kubek ze słomką się sprawdzał
Noo to Karoliga daj mu czas :) może nie jest gotowy:)