patt mazz cięko czasami tak cierpliwie dążyć do celu jak dziecko nie robi postępów,
aneczka oj tak dzieci to nas ucza cierpliwości której nam czasami niestety brakuje
patt mazz cięko czasami tak cierpliwie dążyć do celu jak dziecko nie robi postępów,
aneczka oj tak dzieci to nas ucza cierpliwości której nam czasami niestety brakuje
Trzeba mniej brać do głowy, martwić się bo tak to osiwieć można. Wszystko na spokojnie w swoim czasie przyjdzie
przedszkolanka bierze sprawy w swoje rece bedzie go odpieluchowywac od jutra
patt mazz a to musisz miec cudowna przedszkolankę ze potrafi tak sie zaangazowac
PattMaz super że masz taką przedszkolankę że się za to chce zabrać i Ci pomóc
PattMaz hehe brzmi jakby już miała dość zmiany pieluch :p
Figa dla mnie to brzmi tak że PattMaz już nie wie jak odpieluchowac dziecko tyle się nakombinowala i znalazła pomoc. Miejmy nadzieję że się uda
aneczka dziekuje strzal w samo setno ja juz mi brakuje pomyslow Gabi mam wrazenue ze nie lubi jak wgl ja pytam go czy chce siku albo czy sciagniemy pampersa dlatego poprpsilam o pomoc przedszkola i tak podjeli sie tez tego a ja w domu mam sciagac tez pampersa jedynie dostaje pampersa na czas powrotu do domu.
PattMaz życzę żeby się udało. Życzę cierpliwości, wytrwałości i konsekwencji ;)
Ja mam w planach odpieluchować synka oraz oduczyć go jedzenia w nocy. Mam nadzieję, że w końcu się uda. Już miał kilka podejść. Teraz widzę, że pampers ewidentnie mu już przeszkadza, ale nie chce wołać :/ Już fajnie szło z jego zasypianiem, jedzeniem a nawet i sikaniem ale jednak mój pobyt w szpitalu mocno się na nim odbił. Znowu wstaje z płaczem w nocy, dużo w nocy zjada, nie woła siku. Bardzo mocno przeżył to rozstanie. Mam nadzieję, że teraz już będzie wszystko dobrze i nie będziemy rozdzieleni.
figa no zgadzam się z tobą,ale pewnie ja sama miałabym dosc ha ha ha
patt mazz trzeba wszystkiego wypróbowac,byc może to beddzie twoje ostatnie podejscie do tego tematu i bedzie sukces...
qazz synus mocno zrzyty z toba to i rozłąkę przezył....daj mu troszke czasu by znów wróciło wszystko do normy
aneczka doniwe dziekuje no mam nadzieje ze nadejdzie szybko sukces chociaz z samym wolaniem zeby zczal na czas wolac i juz bedzie magia
Jesli chcesz podaj dziecku wode.
Moze chce pić.
Głaszcz, przytulaj postaraj się a moze sie uda.
Słyszałam tez o stopniowym rozcieńczaniu mleka ale tego sposobu nie testowalam
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.