My zawsze mamy syropek.On nam pomaga.
wiadomo syropek czopek w ostateczności
Ja też mam syropek dla maluszka w apteczce i właśnie dzisiaj musiałam go urzyc :-((
nam pani doktor przepisała taki lek na goraczke, pomógł nam przy gorączce po szczepieniu. A co do termometrów to te elektroniczne sa do pupy… źle pokazują skale wy tez tak macie?
LiliankaN13: elektroniczne jakoś niedokladnie wskazują temperaturę, bo ostatnio mierzyłam synkowi tradycyjnym i miał stan podgorączkowy , a ten elektroniczny wskazywał znowu na osłabienie. Obu termometrów używałam pod paszką dziecka
najlepsze sa te tradycyjne, najpewniejsze, a jak mała ma goraczke to syropek
syrop pomoże i trzeba pamiętać, by dziecko dużo w tym okresie piło
Ja jeszcze nie kupiłam termometru a wy jakie polecacie??
ja polecam ten tradycyjny
tradycyjny z rtęcią już nigdzie się nie kupi, a ten nowy - bardzo ciężko się strząsa
Ja mam dobrej jakości termometr elektroniczny. Co prawda tani nie był, ale jestem z niego bardzo zadowolona. Szybko i dokładnie mierzy gorączkę.
ja kupiłam elektroniczny za około 35 zł i nie jestem z niego zadowolona
Teraz po powrocie do domu musimy si uda po zakup termometru na zime bedzie jak znalazł
odradzam ten do czoła jest najmniej dokładny,
termometry elektroniczne nie cieszą się zbyt dobra opinią, ale łatwiej nimi zmierzyć temperaturę
ale temperatura skacze raz pokazuje tak raz tak, najbardziej skuteczny to rtęciowy
któregoś razu jak mierzyłam temperaturę elektronicznym termomentrem córka miała wysoką, gdy mąż mierzył miała niską i w końcu nie wiedzieliśmy ile tak naprawdę ma stopni
teraz są takie termometry które przystawia się do czoła dziecka i wskazują temperaturę,a le czy są dokładne to nie wiem
mam taki termometr i tak powiedzmy w 80% sie sprawdza. Są po prostu lekkie rozbierzności ale za to mierzy sie szybko
ja od razu podaje ibum na zmiane z innym paracetamolem i odpukać zawsze jakoś zaradzamy…tak mnie lakarka nauczyła żeby nie lecieć od razu do przychodni,pewnie ze wiek dziecka ważny…ale nie przesadzać bo moze to chwilówka:)