Jak poradzić sobie z gorączką?

moze polecicie mi jakis dobry termometr? w rozsadnych cenach oczywiscie :slight_smile:

u nas przy gorączce duzo płynów podaje a i wole zamiast syropku czopek szybciej działa a dziecko z goraczką nie zawsze ma ochote na leki w płynie

Termometr w smoczku jesli dziecko uzywa smoczki

pierwszy raz słyszę o termometrach w smoczku ;-)) fajna sprawa

bardzo fajne są te smoczki ja osobiście nie miałam więc jak będziesz chciała się zaopatrzyć w taki smoczek to dowiedz jak się odczytuje temperaturę tz ile trzeba odjąć

t bez dotykowe nie sa własnie dobre bo pokazują niedokładna temperature, trzeba pare warunków pospełniac przed zmierzeniem

ja pierwsze słysze o termometrze w smoczku ja mam elektroniczny i dobrze wszystko wskazuje

Za dużo teraz tych rodzai termometrów a w gruncie rzeczy nie wiadomo który dobrze wskazuje

ja mam elektryczny, ale nie jestem do konca z niego zadowolona

ja mam ten zwykly podobny do rteciowego

My mamy elektryczny ale wolałam zawsze rtęciowe

Bede musiala kupic termometr w smoczku bo ten co ja mam za kazdym razem pokazuje inna temp. I mozna zglupiec

A te termometry w smoczkach są takie idealne?

ja najwięcej ufam tym rtęciowym, stare i sprawdzone

też mam taki termometr tylko nie daje żeby dzieci same mierzyły temp bo jest nie bezpieczny po rozbiciu

rteciowe sa najlepsze niestety my juz nie mamy i pozostał elektryczny ktory szaleje ostatnio, według niego wszyscy mamy w domu zaniska temperature

ja zawsze bałam sie podać dziecku termometr rtęciowy,zakupiłam elektroniczny jestem zadowolona

ja tez mam elektroniczny ale nie mam do niego 100% zaufania

ja ma elektryczny na podczerwień i jestem zadowolona

Do mojego nie mam zaufania i zawsze mierze od 3 do pieciu razy