moze polecicie mi jakis dobry termometr? w rozsadnych cenach oczywiscie ![]()
u nas przy gorączce duzo płynów podaje a i wole zamiast syropku czopek szybciej działa a dziecko z goraczką nie zawsze ma ochote na leki w płynie
Termometr w smoczku jesli dziecko uzywa smoczki
pierwszy raz słyszę o termometrach w smoczku ;-)) fajna sprawa
bardzo fajne są te smoczki ja osobiście nie miałam więc jak będziesz chciała się zaopatrzyć w taki smoczek to dowiedz jak się odczytuje temperaturę tz ile trzeba odjąć
t bez dotykowe nie sa własnie dobre bo pokazują niedokładna temperature, trzeba pare warunków pospełniac przed zmierzeniem
ja pierwsze słysze o termometrze w smoczku ja mam elektroniczny i dobrze wszystko wskazuje
Za dużo teraz tych rodzai termometrów a w gruncie rzeczy nie wiadomo który dobrze wskazuje
ja mam elektryczny, ale nie jestem do konca z niego zadowolona
ja mam ten zwykly podobny do rteciowego
My mamy elektryczny ale wolałam zawsze rtęciowe
Bede musiala kupic termometr w smoczku bo ten co ja mam za kazdym razem pokazuje inna temp. I mozna zglupiec
A te termometry w smoczkach są takie idealne?
ja najwięcej ufam tym rtęciowym, stare i sprawdzone
też mam taki termometr tylko nie daje żeby dzieci same mierzyły temp bo jest nie bezpieczny po rozbiciu
rteciowe sa najlepsze niestety my juz nie mamy i pozostał elektryczny ktory szaleje ostatnio, według niego wszyscy mamy w domu zaniska temperature
ja zawsze bałam sie podać dziecku termometr rtęciowy,zakupiłam elektroniczny jestem zadowolona
ja tez mam elektroniczny ale nie mam do niego 100% zaufania
ja ma elektryczny na podczerwień i jestem zadowolona
Do mojego nie mam zaufania i zawsze mierze od 3 do pieciu razy