Odpoczywalam przy serialach
ja nie siedziałam w domu starałam sie jak to tylko było możliwe wychodzić do ludzi spotykać sie ze znajomymi bo kiedy już przyjdzie na świat maluch życie obraca sie juz w okół niego
ja powoli planowałam co i jak ma byc ustawione w pokoiku,jakie ubranka będa potrzebne
ja na całe szczęście nie musiałam leżeć
nie musiałam leżeć
Gdy musimy w ciąży leżeć na szczeście zazwyczaj znajdziemy sobie jakieś zajęcie. Obecnie jest tyle przeróżnych rzeczy do robieniia że na pewno każdy sobie coś ciekawego znajdzie.
ja się w ciąży nauczyłam robić na szydełku
Dobry patent. Przyjemne z pożytecznym Na szydełku jest tyle fajnych rzeczy do zrobienia i wyeksponowania.
przy pierszej ciąży początkowo mi sie nie nudziło w drugiej bylo gorzej
nie musiałam leżeć ale pewnie jak by mnie to spotało to bym czytała książki lub wyszywała jakieś obrazki haftem krzyżykowym bo nigdy nie mam na to czasu
ja zawsze znajdowałam sobie jakieś zajęcie byle nie popaśc w nudę
jak bym musiała leżeć robiłabym dla malenstwa cuda na drutach i szydełku
niestety teraz to już jest mało kobiet które potrafią robić na drutach , ja żałuję że sama nie potrafę
Druty tez dobry pomysl
robotki ręczne są dobrym pomysłem lecz nie każdy za nimi przepada.
kiedyś to w szkole na pracach ręcznych uczyli a i babcia mnie nauczyła kupuje na ciuchach używane swetry pruje je i robię nowe w pierwszej ciąży jak musiałam leżeć to bardzo mi ta umiejetność się przydała
ja to lubię wyszywać różnymi haftami, druty czasem wezme do ręki ale szydełko to dla mnie masakra nie umiem choć rzeczy zrobione na szydełku bardzo mi się podobają
ja wyszywam haftem krzyżykowym poza tym bardzo lubie czytać książki
taki wyszywanki sa również bardzo fajne. Na pewno coś takiego relaksuje bo się skupiamy na tym co robimy a nie rozmyślamy o czymś innym.
dobrze że jest teraz internet, dużo programów w tv oraz masa ciekawych książek nie tylko o tematyce dziecięcej