ja byłam bliska zwariowania
ale jakoś poszło
ja bym nie dala rady lezac cale 9 miesiecy tym bardzieje ze jestem bardzo aktywna… Ale pewnie jak by bylo trzeba to bym lezala plackie z mysla tylko zeby wszystko bylo dobrze
Pewnie bym spala i czytala
Jak się jest w pierwszej ciąży to można spokojnie leżeć ale w drugiej to pewnie by się kobieta denerwowała troszeczkę że musi leżeć ale czego się nie zroi dla dobra dziecka
Jejku. Nie wyobrażam sobie takiego bezruchu… I nie oszaleć?
współczuję mamom,które musiały leżeć, ale dla dziecka kobieta jest w stanie wiele znieść
E w 1 ciazy lezalam od poczatku…nawet faj ie bylo…odwiedzinki.podawano mi jedzonko maz…suedzialam sobie na internecie…pomimo ze jestem aktywna osoba nie narzekalam.
ja bym nie mogla 9 miesiecy lezec;/
Ja bym oszalala, jeśli musiałabym leżeć 9 miesięcy ![]()
da sie mamuśki dla malucha zrobi sie wszystko:) pewnie że trudno momenatami ale wartooo:)
nie wyobrażam sobie leżeć 9 miesięcy
Ja trochę leżałam w środku i nie narzekałam - tylko mnie wkurzało jak np kurz widziałam a nie mogła zetrzeć
najgorsze że zalecają leżenie na bokach, nie na plecach czy brzuchu, a to męczące
trzeba zadbać o siebie, robić sobie domowe spa ![]()
Na pewno nie jest łatwo tyle czasu przeleżeć, ale kobieta silną jest i dla upragnionej dzidzi da radę.
można też dobrze ten czas zagospodarować planując i dopinając sprawy na ostatni guzik typu:wyprawki,rozplanowanie pokoju i miejsca dla maluszka,prasowanie,układanie małych ciuszków,czytanie gazet dla mam które mogą nam pomóc w tym czasie wrozwiązaniu jakiś wątpliwości czy odpowiedzi na pytania w internecie:)
ja bym wtedy chyba ciagle na necie siedziala i zwrok sobie popsula ehehehe
polecam dobre kino, książki, internet (można zrobić jakiś kurs internetowy)
Książki, internet, filmy ![]()
oj tak ja tez dużo czytałam, seriale oglądałam, spacerki też dobre