Jak przeleżeć 9 miesięcy i nie zwariować

Książki, internet, krzyżowki, czy robótki ręczne wtedy takie rzeczy się nadrabia.

Może jakieś rękodzieło dla maluszka.

Można ozdabiać rownież pudełeczka.

można miło spędzić czas na forum canpola

dobrze że ja nie musiałam leżeć

Ja mialam tylko dwa tygodnie lezec i ledwie wytrzymywalam

Na szczęście nie musiałam leżeć

mysle ze jeśli musiłybysmy leżeć to i tak byśmy to przetrwały. Kobieta duzo może znieść

jeśli bym musiała to bym leżała, zrobiłabym wszystko dla dziecka

ja tez jesli bym musiala to bym lezala, ciezko pewnie by bylo, no ale trzeba by bylo sobie poradzic, dla dzieciaczka wszystko :wink:

jakbym musiała to na pewno stosowałabym się do zaleceń i starała jakoś zająć ten czas może szydełkiem, lekturą lub nauką języka lub czegoś innego

Jak trzeba leżeć to trzeba, wszystko dla dobra dziecka. Ja bym pewnie większość czasu w necie przy komputerze spędziła, byłby jakiś kontakt ze światem

kobieta dużo zniesie dla dobra dzieciątka, szczególnie jak na nie długo czekała

ja po półpaścu musiałam trochę więcej leżeć, oglądałam wtedy masowo seriale zabijając czas

Czego się nie robi dla maleństwa :slight_smile:

maleństwo na pierwszym miejscu zawsze

Ja na szczęście nie musiałam leżec i wiele rzeczy starałam się robic jak przed cążą

jak trzeba to trzeba, ale mysle ze osobiscie bym zwariowała :stuck_out_tongue_winking_eye:

dla dzieciątka trzeba wszystko przetrzymac !! Chociaż podejrzewam, że było ciężko !!

dla dobra dziecka bym wytrzymała, w sumie leniuch jestem to chyba bym z tym problemu nie miała :wink: