Jak ubrać niemowlaka

A macie może do polecenia jakiś żagiel przeciwsłoneczny do gondoli który później można dać do spacerówki? Albo jakieś inne rozwiązanie ? Fajnie że świeci słońce, ale trochę utrudnia to komfortowe spacery dla maluszka

Staram się ubierać jedna warstwę więcej niż ja - ale póki co chyba średnio mi to wychodzi i przegrzewam dzidziusia

Ja dorwalam w niemieckim rossmanie fajny zagielek z filtrem , mam 2 jak chcesz to Ci wysle :see_no_evil: tylko musze znalesc ten drugi

Ja też już się zaczynam rozglądać za czymś lżejszym i chyba pokdziemy do galeri cos obczaić nowego.

@SylwiaMK @asiam1 a jak taki żagiel wygląda ? Ja jeszvze zielona w tym temacie

1 polubienie

O takie cos . Ja mam akurat szare oba , wygodniejsze to niz parasolka i mozna po bokach marszczyc i jakby podwijac
Teraz znalazlam ten ktory ja mam

2 polubienia

Ja kupiłam w smyk i nam się sprawdza.
Co prawda my już przy 14-15 stopniach nie nosimy czapki

O to jak masz w nadmiarze i znalazłaś to jestem chętna :slight_smile: a będziesz chciała wystawić na Vinted czy wysyłka przez inpost ? To może uderz do mnie na maila Sb9956573@gmail.com żeby tu nie spamować :slight_smile:
Ostatnio patrzyłam w rossmannie, action itp i nie było nigdzie takich żagli.

Ja zakładałam body z krótkim, spodnie i bluzeczka /śpioszek, na to taki kombinezon misio z kapturem i czapeczka i mojemu malutkiemu jest w sam raz nie przegrzewa się

U nas body na długi rękaw + legginsy , skarpetki i kombinezon merino :grinning: a no i czapeczka - ale mamy z hm kupione w dwupaku, więc nie wiem czy to nie te same o których piszesz że się u was nie sprawdzają :sweat_smile::face_with_peeking_eye:

U nas się sprawdzają, ale mój miesięczny maluch nie kręci głową, jak się go włoży do gondoli tak cały spacer leży w prawie niezmienionej pozycji :grinning:

mamy jeszcze taką :

Chyba najlepiej na cebulke zeby mozna byko rozebrac

Napisze do ciebie tutaj na priv :grin:
Wysle Ci inpostem , sprawdz priv

O super wynalazek. @SylwiaMK jak nie znalazłaś ich w rossmannie to pewnie nie ma :frowning: to poszukam na vinted

U mnie synka ubieram już wiosennie na spacer boni tak go kocykiem zakrywam w gondoli , chociaż jego sweterko kurteczka od srodka ma taki fajny kożuszek to nie widzę aby był przegrzany więc chyba jest dobrze z ubiorem.