Jak Wasze samopoczucie 💖?

No właśnie tylko daj i daj. A w ogóle za co kwiaty dla burmistrza? Wystarczy że zaproszenie dostał :rofl::rofl: nie no już kilka mam przeciągnęłam na swoją stronę więc może coś z tego będzie. Teraz takie modne są rebusiki na zaproszeniach na wesele że prezent przekreślony strzałka pieniądze. Kwiaty przekreślone strzałka zdrapki albo wino. Więc ja mam taki pomysły żeby nauczycielom zrobić rebus. Nauczyciel strzałka free. Osoba towarzysząca nauczyciela strzałka 300 zł :rofl::rofl::rofl: wywalą mnie z tej grupy rodziców :rofl::rofl:

2 polubienia

Hahahahaha genialne z rebusami :see_no_evil::rofl:
No w sumie racja , przyjdzie sobie przemowic , dzieciaki i tak maja w nosie co on tam.sobie wybrzdąka wiec w sumie za co nawet te kwiaty :rofl:
Nie wiem skad to sie wzielo , te dary :roll_eyes:

1 polubienie

O Jezu no hit poprostu :joy::joy:

1 polubienie

Hahaha :joy: ale to akurat fakt że jak już ktoś wymyślił osoby towarzyszące nauczycieli na studniówkę to niech sobie opłacą to i tyle, nie rozumiem w ogóle sensu że oni zabierają osoby towarzyszące :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::woman_shrugging:t2: przecież studniówka to dla uczniów i nauczycieli, a nie dla ich osób towarzyszących. Już ludzie upadają na głowy z tymi pomysłami :face_with_peeking_eye::sweat_smile:
Sama bym się wkurzyła na Twoim miejscu, bo przecież wiadomo wszystko kosztuje a jakie to się sumy zaraz tworzą z tego kolosalne, jak wszystkie koszty mają uczniowie (czyli rodzice) pokrywać… :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Ja nie wiem czy u mnie w mieście jest inaczej , ale ani osób towarzyszących nauczycieli nie było nigdy, burmistrza tak samo :see_no_evil: straszne koszta się tworzą, mniemam że dwukrotne za te sponsoringi … a to impreza dla młodych tak jak piszecie, a nie dla nauczyciela i jego partnera co roku ma za darmo wyżerkę :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Burmistrz burmistrzem, ale u nas to był starosta proszony :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Haha zaskoczę cię w tym roku na studniówce w naszej szkole był cytuję: naczelnik wydziału edukacji kultury i turystyki starostwa powiatowego…, no po co to

No widzisz czyli się da. Tak powinno być to impreza dla maturzystów a nie dla reszty.

Z tego co policzyliśmy z dwiema innymi mamami jestesmy w stanie zaoszedzic ok 18 tys na ,niepotrzebnych, wydatkach więc no sumka sporą

Wyobrażam sobie minę nauczycieli :rofl::rofl: albo zrobić że osoba towarzysząca i znak X że nie idzie :rofl::rofl:

1 polubienie

Jakby mogli to by i papieża zaprosili :smiley:
Ogólnie to teraz trochę wymyślanie jest :slight_smile: u moich bratanków w szkole zapraszają babcię i dziadków do ostatniej klasy. Za moich czasów to było tylko 1-3.

1 polubienie

Noo to rzeczywiście niezłą kwotę można zaoszczędzić. :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: No i ma to sens,. kurcze przecież tyle jest wydatków że naprawdę, jest na co innego przeznaczyć te pieniądze, a nie na burmistrzów i innych towarzyszących “ziomków” :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::sweat_smile:

Przy takim towarzystwie na studniówce młodzi w ogóle chcą na nią iść ? Bo mi by średnio chciało się bawić wśród nauczycieli z mężami i żonam i burmistrzem do tego :see_no_evil: więcej oczu do pilnowania :sweat_smile:

1 polubienie

Ja się dziwię że takiemu naczelnikowi od edukacji chce się jeździć po szkołach czy studniówkach. No chyba tam nie szalał na parkiecie to po co iść xd
Ja jeszcze jestem w stanie zrozumieć kosz dla burmistrza bo to zawsze się szkoły podlizują żeby kasy więcej dostac, ale po co innym urzędnikom?

No właśnie to kupa kasy jest.

No właśnie to jest tak że te ,szychy, są tam 2-3 godziny i jadą do domu ale zapłacić trzeba.

No wiesz kosz prezentowany dostanie i kolekcje za darmo zje :rofl::rofl:

1 polubienie

Tak i to jest ich jedyny argument , bo przeciez ile razy mozna jezdzic na studniowke obcych dzieciakow :see_no_evil: ale tak jak mowisz , zje , prezent dostanie i do domu :roll_eyes: noe powinno sie ich zapraszac .
W ogole tak sie jescze zastanawiam , ile razy zbyszek z zona w ciągu kariery Zbycha w szkole , ida na takie imprezy . Przeciez to tez nic fajnego dla nich :see_no_evil: po pierwsze no nie poszaleja , bo “to sie kameruje” a i wlasciwie to nie impreza ze znajomymi tylko z dziecmi , ktore uczy Zbyniu :thinking:

1 polubienie

Udanych Walentynek Mamuśki :kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart:

7 polubień

Dużo miłości dziewczyny!:heart_eyes:

9 polubień

No co roku wiesz zamiast choinki w lutym to na darmową studniówkę idą haha. Ojjjj zdziwiła byś się jak oni tam szaleja. Wiesz żona Zbyszka może się odwalić bo za imprezę nie płacą więc jedyne jej koszty to kiecka, fryzjer, pasy i makijaż. Bo Zbychu pewnie koszulę i garniak ma :rofl::rofl: więc czemu by nie skorzystać teraz już nie ma kamer jedynie zdjęcia. Dyrektor tak się opil z chłopakami że o 1 go zawieźli do domu ale akurat dyrektor jest bardzo w porządku i co roku jest sam bez żony.

Ale fajne ubranka mają twoje maluszki​:heart_eyes: ja chciałam coś malemu kupić walentynkowego , ale później stwierdziłam że zwykle zdjęcie w walentynki też będzie super :smile:

8 polubień

U mnie dzisiaj bez zdjęć ale za to jak zwykłe coś pysznego na walentynki polecieliśmy na różowo :sunglasses::sunglasses:

7 polubień

Taka sytuacja :sweat_smile::face_with_hand_over_mouth:

8 polubień

Dwie pary cudnych stópek! :smiling_face_with_three_hearts: Ile słodkości na raz! :heart_eyes:

Pięknych walentynek, Kobietki! :smiling_face_with_three_hearts:

7 polubień