Oj tak powiem szczerze teraz kiedy jestem taka senna to mam ochotę w ciągu dnia spać z kilka razy dziennie… a dziś byliśmy z dziećmi w dinoparku wróciliśmy a ja poprostu zasypiałam na siedząco🙈
@Patrycjaw25 Oo ale super ! Byłam tam jak byłam mała
no nic dziwnego jak bierzesz te leki , ciąża i cały dzień na nogach
z jednej strony zazdroszczę a z drugiej nie koniecznie
No nie ma się co dziwić. Jesteś w ciąży i masz prawo być senna. To naturalne ale dziś chyba był taki dzień bo mój mały nie ma drzemek już od ponad miesiąca a dziś spał prawie dwie godziny w ciągu dnia
Dajesz radę ? Jak tam się aktualnie czujesz ?
Jechaliśmy na dwa samochody bo się wszyscy w jeden nie zmieścimy
i niestety w pewnym momencie w samochodzie wszyscy usnęli a ja muszę kierować
jak bym była pasażerem na bank drzemkę bym sobie strzeliła ![]()
@LawiBlue mój to też jakoś senny wczoraj był, i z 3 drzemki miał .
@Mama.kacperka na szczęście jakoś daje radę ale powiem ci mam tyle teraz wizyt u lekarzy że najgorsze jest dla mnie że za każdym razem muszę szukać terminu żeby mieć opiekę nad dzieckiem.
Okurcze , ale musiałaś sie skupić na drodze to odciągnęłaś myśli drzemki
nie zbyt bezpiecznie ale dałaś radę ![]()
![]()
Ja i tak cię podziwiam ![]()
![]()
robisz bardzo dużo masz czas na odpoczynek?
Bycie kierowcą w takich przypadkach to jest kiepskie, ale za to z tego co widziałam w innym wątku wycieczka udana
Odpoczywam jak mnie mocno bierze drzemka to teściowa siedzi z maluchami a ja na godzinkę idę się zdrzemnąć. Najczęściej to idę jak najmłodszy idzie na drzemkę to i ja korzystam z tej chwili, ogólnie to teraz teściowa ma urlop i ja to mało co w domu robię tylko zajmuję się dziećmi a teściowa ogarnia gotowanie pranie i ogólnie sprzątanie w domu .
@AnetteSo o tak wyprawa się udała to najważniejsze byliśmy z 5 godzin a dzieciaki powiedziały że za krótko ![]()
Bo to zazwyczaj jak jest dobra zabawa to krótko jeszcze byśmy chcieli. Gdyby nie to że wczoraj była zła pogoda to sama bym wzięła rower wsadziła do bagażnika i byśmy może pojechały do parku
Ja też lubię jak jest ladna pogoda aktywnie spędzać czas
w wekenndy nie lubie siedzieć w domu.
@Magdallenka0897 co uciebie ? Nie widzialam cie tu od dwoch dni
mam nadzieje ze wszystko dobrze ![]()
Nie wiem czy się jeszcze przyda to info, bo widzę że pytanie już dawno padło
ale mamy z mężem z Wittchen te tkaninowe walizki, przetrwały kilka wyjazdów nad morze, i trzy lub cztery wyjazdy za granicę (samolotami
), może gdzieś tam się zaciągnęły delikatnie, ale naprawdę mamy je już dobrych kilka lat i mogę polecić ![]()
@ewelka8990 kojarzę że @Magdallenka0897 ma termin jakoś blisko teraz już więc może wita się z Maluszkiem ![]()
![]()
No wlasnie moze juz urodzila i nie chwali sie
@Magdallenka0897 gdzie jestes ?
Dziękuję za wszelkie polecajki ![]()
![]()
Finalnie mąż zamówił z Puccini ![]()
i juz od tygodnia leżą u nas na poddaszu i czekają na pierwszą podróż!
teraz widziałam w biedronce sa pokrowce i pasy do walizek wiec musze się przejść ![]()
W rossmanie też są pokrowce na walizki za 9.99
jak wrocę do domku to zdjecie wyśle.
Ooo to kusząca cena!
Może zajrzę przy okazji i kupię bo warto jak za grosze ![]()
@Mamii @usmiechnietaMama o takie ![]()
No właśnie za 9.99 za a ja widziałam cenę 3.99 / ktoś te pokrowce przełożyl w inne miejsce / i wzięłam i na samobójstwo wyszło że 9.99 i juz nie brałam a teraz żałuję bo to nie majątek , a wtedy się obraziłam na cenę i mówię oj nie nie ![]()
![]()
![]()
Chwilowy foch na cenę ![]()
Cena bardzo dobra bo w sklepach z walizkami tajie pokrowce są bardzo drogie a i tak po pierwszym użyciu będą średnio się prezentować. Na temu były też fajne i tanie ale to w czasach przed cłem ![]()