ja sie ucieszyłam, ze jest 1 ![]()
Na bliznietach mi nie zalezy ![]()
Ja na sile i za wszelką cenę blizniat bym nie chciała
Ja chciałam w pierwszej ciąży bliźniaki ale teraz cieszę się że urodziłam tylko jedno dziecko
super by było mieć dwa bobasy ale cieszę się z mojego jednego bąbelka i niedługo dołączy do niego drugi. Różnica 4 lata
O teorii z mlekiem to nie słyszałam.
Nie potwierdziło sie u mnie, mąż chciał bliźniaki, a mimo, ze mam nadwage, pije mleko codziennie, słodkei ziemniaczki tez, no i kwas foliowy zazywałam przed ciąza, to i tak było jedno dzidzi, ale dla mnie to lepiej z dwojka na raz bym sobie chyba nie dała rady.
blizniaki to duze wyzwanie , podziwiam rodziców bliżniąt
ja bardzo marze mam nadzieje ze sie uda nastepnym razem
Ja obawiała bym się bliźniaków czy dala bym sobie rade i w ogóle podwójna miłość podwójne szczęście ale niestety i podwójne obowiązki
Bałabym się ciąży bliźniaczej
Że ja wcześniej nie widziałam tej porady :-))))))
tak tak zawsze chciałam mieć bliźnieta, nie wiem skąd mi się to wzięło, ale chciałam
tak czy inaczej mam dwóch wspaniałych chłopców, 2,5roku różnicy wiec też jest super i jestem baaaardzo szczęśliwa:-)
Ja marze o podwojnym szczesciu mimo tego ze juz mam 2 skarbow przy sobie
ja rowniez balabym sie tej ciazy, wtedy jest wiecej dolegliwosci, ciaza przewaznie niedonoszona itp
Mi zawsze się wydawało że jest mały procent ludzi których chcę mieć bliźniaki a tutaj czytając komentarze Widzę że wcale nie taki mały
W żaden sposób, tylko genetyczne uwarunkowania
Podwójne obowiązki, ale jak na to nie patrzeć tylko jeden raz w ciaży tylko jedne dolegliwości, Bać to sie można ciaży mnogiej typu trojaczki, czworaczi itp. Natomiast bliźniaki myślę, ze jednak są mniejszym obciążeniem dla organizmu
Bardzo bym chciala mieć bliznaków. Wiem ze ciezko będzie się nimi opiekować, ale raczej bym dała rade .
Gratuluję wszystkim którzy mają bliźniaki ale sama bym nie chciała…
Ja co prawda chciałam mieć zawsze bliźniaki, nie ważne jaka płeć,ale zawsze chciałam mieć dwójkę na raz, teraz kiedy wiecej wiem na ten temat jak przebiega ciąża i że jest od początku zagrożona już bym nie chciała, ze strachu