Tommee Tippee Closer, polecam
Ja polecam osobiście albo Canpol albo lovi jak dla mnie najlepsze butelki dla malucha.
sporo ludzi poleca Avent.
Ja jestem zadowolona z Lovi niezaburzających odruchu ssania
Ja zdecydowanie zaczęłam od butelek dr Brownsa i nie zawiodłam się! Ani razu nie było kolki. Najlepsza butelka A dlatego że ma taką rurkę która wkłada się do środka bo sam smoczek antykolkowy w innych butelkach to bujda bo nie dają rady.
Butelki lovi i Canpol są super I osobiście polecam .
U nas butelka Canpol, lub Lovi, natomiast smoki do butelki jedynie Lovi. Synek najlepiej reagował jedząc właśnie z nich.
Dziecku nie robi żadnej różnicy z jakiej butelki napije się mleka, tak naprawdę wszystko zależy od smoczka. To kształt smoczka musi pasować dziecku.
U nas od początku bardzo dobrze sprawdziła się butelka z Lovi że smoczkiem nie zaburzającym odruchów ssania, bo mieliśmy nadzieje, że to tylko przejściowe. Avent u nas nie sprawdził, ale tylko dlatego, że malutka nie chciała z niej pić. Używaliśmy rowniez butelki Canpol do przepalania do ok 5 miesiąca życia.
Madziatka to która butelka będzie pasowała dziecku nie zależy od firmy ale od kształtu smoczka.Ewidentnie Twojemu dziecku pasował smoczek z Lovi.
Ja bardzo polecam butelki Lovi. Moim zdaniem najlepsze na swiecie
Dużo osób poleca butelki w kształcie piersi. Niestety moje dzieci tylko piją z butelek lovi ze smoczkiem antykolkowym. Innych butelek nie przyjmują wcale. Próbowałam podawać butelki avent, canpol czy dr brown's i nic. Ja mogę polecić tylko butelki lovi. Mam z nimi największe doświadczenie. Trochę butelek z canpol mam. Niestety u moich dzieci testu nie przeszły jak inne butelki więc za bardzo nie mogę powiedzieć czy są dobre a tym bardziej polecić.
Najlepsza była z Philips z taką nakładką i Hermann tyle że to na samym początku pasowało niuni teraz tylko kp:-(
Ja z początku używałam butelek Avent Natural. Ale szybko przerzuciłam się na Lovi i to był strzał w 10 Polecam bardzo
Ja polecam butelki z Canpol Babies też na początku używałam z Avent ale synek nie chciał wcale z niej pić
Butelka antykolkowa z lovi
Magicznypazur u nas było tak samo mieliśmy z Aventa i nie chciał pić z nich jakby ciężko mu było , w domu miałam jedną butelkę z Lovi i bardzo mu przypadły do gustu .
pati1990 u nas akurat synkowi pasowały, ale one bardzo szybko “zachodziły” i matowiały od środka. Wtedy akurat udało nam się dostać do testów i synkowi podpasowały te butelki. Dodam jeszcze, że przy przy butelkach z Aventu często się krztusił, a przy Lovi takiego problemu nie było.
Ja miałam wrażenie że te z Aventa gorzej mu się ssało bardzo ciężko i męczył się poczym zasypiał w domu miałam z Lovi jedna butelkę i jak wróciliśmy to mu dałam i od razu chętnie jadł i nie było problemu . Ja poluje od jakiegoś czasu na szklane ale u nas nigdzie w Rossmanie nie ma ale jak już sam będzie pił mleko to nie dam bo jeszcze zbije
A patrzyłaś może w innych sklepach? Bo szklanej butelki jakby nie było nie trzeba tak często wymieniać, jedynie smoczki, ale to jak w każdej butelce U nas się sprawdza rewelacyjnie. Mamy akurat z Lovi kolekcja Marines ( w sumie nawet nie wiem, czy jeszcze jest dostępna ta kolekcja)