Jaka u was pogoda?

U nas 20 stopni ale taki wiatr glowy mało nie urwie :see_no_evil::rofl:

U nas to samo niby ciepło a wieje okropnie

Ja uwielbiam farmę dyniową. Ogólnie staramy się co roku gdzieś jeździć. Teraz kwestia że non stop coś się dzieje i nie mamy okazji ale chcę pojechać do Radomia tam na lotnisko bo podobno jest super wystawa związana z lotnictwem i kosmosem

2 polubienia

Świąteczna niedziela jest cudna - na termometrze 20 st. C :sunny::herb::hatching_chick:

My wróciliśmy właśnie ze spacerku i jest mega gorąco ….normalnie upał tak ciepło.

2 polubienia

Zazdroszczę… u nas tylko rano było ciepło a potem wiatr deszcz i strasznie zimno… :confused: a jutro ma być jeszcze gorzej

1 polubienie

U nas miało być cieplutko , a cały dzień deszcz :frowning:

U nas wlasnie zaczęło lać ,rozgrzewka przed jutrem :rofl::see_no_evil:

1 polubienie

Mieliśmy piekną niedziele wiec korzystaliśmy ile się da. Od juta ma byc juz zimno i deszczowo.

U nas nadal ciepło o fajnie. Bez deszczu

1 polubienie

Zazdroszczę. U nas pogoda była spoko, ale starsza źle się czuła i od 5 na nogach

1 polubienie

U mnie caly dzien naprawde cieplutko, mega to dziwne , bo prognoza pogody byla zupelnie inna . Jestem mega ciekawa co przyniesie jutro czy bedzie naturalny smingus dingus czy bedzie trzabylo latac z psikawkami :thinking::face_with_hand_over_mouth:

A i nas dziś niestety wietrznie i deszczowo :cloud_with_rain:

1 polubienie

U nas mega słonecznie było cały dzień. A teraz tak mocno pada deszcz, że mnie obudził

Jednak zróżnicowana ta szans pogoda, o region to inaczej :cold_face::sun_with_face: u nas dzisiaj przepięknie było, słonecznie i bezwietrznie :sun_with_face::sun_with_face::sun_with_face:

1 polubienie

Zazdroszcze :wink: u nas od rana zimnooo

A u was miało być tak gorąco :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears: u nas strasznie wieje od rana

No miało wczorja bylo 22 stopnie ale z silnym wiatrem :roll_eyes:

U nas wczoraj piękne słońce i cieplutko, dziś całe 5° :cold_face:

Nie, to u nas mega ciepło było wczoraj a dziś też słoneczko od rana. Co ciekawe pokazuje że jutro +1 stopni ma być w nocy tylko