U nas 20 stopni ale taki wiatr glowy mało nie urwie ![]()
![]()
U nas to samo niby ciepło a wieje okropnie
Ja uwielbiam farmę dyniową. Ogólnie staramy się co roku gdzieś jeździć. Teraz kwestia że non stop coś się dzieje i nie mamy okazji ale chcę pojechać do Radomia tam na lotnisko bo podobno jest super wystawa związana z lotnictwem i kosmosem
Świąteczna niedziela jest cudna - na termometrze 20 st. C ![]()
![]()
![]()
My wróciliśmy właśnie ze spacerku i jest mega gorąco ….normalnie upał tak ciepło.
Zazdroszczę… u nas tylko rano było ciepło a potem wiatr deszcz i strasznie zimno…
a jutro ma być jeszcze gorzej
U nas miało być cieplutko , a cały dzień deszcz ![]()
U nas wlasnie zaczęło lać ,rozgrzewka przed jutrem ![]()
![]()
Mieliśmy piekną niedziele wiec korzystaliśmy ile się da. Od juta ma byc juz zimno i deszczowo.
U nas nadal ciepło o fajnie. Bez deszczu
Zazdroszczę. U nas pogoda była spoko, ale starsza źle się czuła i od 5 na nogach
U mnie caly dzien naprawde cieplutko, mega to dziwne , bo prognoza pogody byla zupelnie inna . Jestem mega ciekawa co przyniesie jutro czy bedzie naturalny smingus dingus czy bedzie trzabylo latac z psikawkami ![]()
![]()
A i nas dziś niestety wietrznie i deszczowo ![]()
U nas mega słonecznie było cały dzień. A teraz tak mocno pada deszcz, że mnie obudził
Jednak zróżnicowana ta szans pogoda, o region to inaczej ![]()
u nas dzisiaj przepięknie było, słonecznie i bezwietrznie ![]()
![]()
![]()
Zazdroszcze
u nas od rana zimnooo
A u was miało być tak gorąco ![]()
u nas strasznie wieje od rana
No miało wczorja bylo 22 stopnie ale z silnym wiatrem ![]()
U nas wczoraj piękne słońce i cieplutko, dziś całe 5° ![]()
Nie, to u nas mega ciepło było wczoraj a dziś też słoneczko od rana. Co ciekawe pokazuje że jutro +1 stopni ma być w nocy tylko