U mnie strasznie wieje , ale naprawde bardzo mocno . Az sie cykam troche ![]()
![]()
To tak jak u mnie - głowę chce urwać ![]()
Dzisiaj siedzimy w domu . Smingus dingus zrobimy mezowi w domu ![]()
![]()
Ja dzisiaj mam zaproszenie do Cioci na obiad więc się wybieramy z małym. Nie wychodziłam jeszcze więc nie wiem czy wieje ale słoneczko wchodzi co jakiś czas z za chmurek
U nas pada, wieje, świeci słońce co 10 minut inna pogoda ale tradycja podtrzymana. Wojna była prawie 40 osób było ![]()
![]()
chłopaki przyjechali na 6 samochodów i mieli wielkiego malzera na przyczepce z pompką ![]()
poszło 300 balonów z wodą. Produkcja trwała od wczoraj ![]()
![]()
![]()
zdjęcie niewyraźne bo robione z filmiku ale po drugiej stronie u sąsiada była druga część ekipy ![]()
![]()
O szok panie na całego hahah
No i to jest to
tradycje trzeba podtrzymywać
Wow super, że są jeszcze miejsca gdzie ta tradycja jest na całego
u nas dzisiaj zimno i bardzo mocno wieje, wczoraj fajna pogoda była cieplutko wiec skorzystaliśmy na spacerku.
A w Lbn był grad. Dziwne bo to nie temperatura na grad
U nas też strasznie dziś wiało ![]()
Oo i to jest lany poniedziałek, super ! U nas niestety było tak zimno, wietrznie i deszczowo że w domu tok osie oblewaliśmy troszkę
a ile sprzątania było ![]()
Dziś pobudka 7:07 i jedno karmienie. Także super noc. Słoneczko piękne za oknem ![]()
U nas dalej wieje ![]()
![]()
U mnie pobudka o 5 30
ale zero karmień. Obudził się koło 5 i chwilę do siebie pogadał, pobawił się stopkami, więc mogłam jeszcze chwilę się zdrzemnąć
trochę się bałam że będzie miał problemy ze snem bo od wczoraj jestemy u moich rodziców ale bez problemu usnął i dziś trzyma się swojego harmonogramu ![]()
No to elegancko. Ja jak byłam w sobotę u teściowej i nocowaliśmy do niedzieli to przez ten harmider jaki zrobił syn siostry męża mały obudził się o 1:30 i przez godzinę co chwila co go uspokoiłam to wpadał w płacz i nawet pierś nie pomogła. Dopiero jak położyłam go między nami to zasnął o 2:30 i spał do 7
Ooo to zazdroszczę, bo u nas ostatnio to ciągle zimno , już mam dość tej pogody ![]()
![]()
![]()
Ooo ale fajnie , u nas niestety ale było za zimno ![]()
Wszystko zamarznięte ![]()
Samochody, dachy… ![]()
U nas 3 stopnie, zimno ale przebija sie sloneczko ![]()
Dzisiaj u mnie cztery stopnie ale jest tak przyszywający wiatr. Naprawdę zaczyna być zimowa pogoda a ja wymieniłam opony ![]()
![]()