Jaka u was pogoda?

U nas 5 stopni jest ale ma wyjść słoneczko o 16 niby :face_with_hand_over_mouth::see_no_evil:

U nas rano tylko +2 i bez słońca. Pochmurno

U nas rano -1, aktualnie 9 na plusie, słoneczko :sunny:

Rano zimnawo -tylko 3 sfopnie okolo 7.
Teraz kolo 5. Ale zimno ogolnie. I dalej wietrzne.

U mnie 10 ale wieje i ogolnie zimno… juz chce wiosne i cieplutkie dni :bouquet::bouquet:

Oby w końcu już do nas przyszła i została na długo

Tej wiosny to się zawsze tak wyczekuje z niecierpliwością :heart_eyes::bouquet:

Dziwna pogoda , bo jest zimno ,ale swieci bardzo mocne slonce . Dzis kolo 7 dawalo mi tak po oczach , ze to byl koniec wyrokowania :see_no_evil::rofl:

@Mama.kacperka u nas niestety też już przyszły zimne klimaty :cold_face: wiatr, deszcz i plucha :cold_face: dzisiaj nawet się nie wybieramy na spacer :umbrella:

1 polubienie

U nas zachmurzyło się i 4 stopnie. W sumie to nie wiem czy wieje bo nie wychodziłam

A tym bardziej że zima w tym roku była taka ostra i długa :speak_no_evil::see_no_evil: mi jest cały czas zimno, oby tylko choroba nie rozłożyła

Zwłaszcza teraz po tak mroźnej zimie każdy wypragly słońca :blush::blush:

My jeszcze dzisiaj u moich rodziców, i jestem w szoku jak wieje i jak jest zimno. Odkąd się przeprowadziłam, to wydawało mi się że Gdańsk taki wietrzny, a tu na Lubelszczyźnie też tak hucznie

Od dwóch dni się zastanawiam czy może jednak nie wyciągnąć kurtek zimowych

Ja pochowałam zimowe buty , rękawiczki szalik i czapki i nie zamierzam ich wyciągać. Nie ma mowy

Podobno najbardziej piz(**) zgodnie z przysłowiem s Kieleckim :rofl::rofl::rofl:

Ale fakt dzisiaj na Lubelszczyźnie huczy równo

1 polubienie

Wiatr mi basen zlozyl :see_no_evil: nawet nie chce tam isc blizej , ogladac, bo jeszcze sie okaze , ze polamany :see_no_evil:

Moze do jutra sie rozlozy sam :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil::rofl:

Haha na to licze :rofl:
Bo ja tak mam , ze dopoki nie zobacze to nie licze strat i jestem szczesliwsza , chociaz i tak pewnie bedzie trzeba kupic nowy :roll_eyes:

A to jest basen całorocznym ? Nie składałaś na zimę ?