Jaka u was pogoda?

To pięknie :star_struck:u nas od rana było słoneczko, a teraz się rozpadało :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:
Ale za to jutro, jeśli prognoza się sprawdzi ma być cieplutko :smiley::smiley:

1 polubienie

Ja zawsze mowilam i mowie dontej pory , ze to dzieci sa "wizytowka " rodzicow . Ja w kazdym jednym sklepie lece na dzieciecy a dopiero pozniej o ile w ogole ide na cos dla siebie :rofl:
Piekne sloneczko u mnie dzis wiec moglam małą z koszyczkiem odstawic :rofl:

1 polubienie

No to ostatnio wróciłam z zakupów i nakupiłam dużo rzeczy i mąż mnie pyta czy kupiłam coś dla siebie a ja ze nie :smiling_face: bo jak kupuje juz cos to tylko do kuchni :grin:

Też tak mam że najpierw chodzę po dziecięcych sklepach a później szukam coś dla siebie :smile:

1 polubienie

Mam tak samo jak wy. Najpierw na dziecięce a później na swoje ale zazwyczaj już czasu brakuje więc w ogóle nie ide. U nas rano było piękne słoneczko, teraz pochmurnie i wieje strasznie. Do tego mały wstał z gorączką więc mało co zrobiłam bo ciągle chce żeby siedzieć z nim. Ale cóż święta i tak się odbędą :face_with_diagonal_mouth::slightly_smiling_face:

Ojej , niech szybko wyzdrowieje :frowning: najgorzej jak dzieci choruja .
Ja tez siedze na szpilach , bo mala nie ma jeszcze zadnego ząbka a pomalu idą i boje sie zeby w jednym rzucie wiecej niz 1 nie wychodzil

U Nas tez sloneczko sobie poszlo… teraz popadalo troche. Czekam az przestanie bo chcę pojechac na cmentarz.
Synek u Nas tez cos nie bardzo. Pokaszluje i katar… a ledwo 1.5 tygodnia byl w zlobki bo wczaniej mial zapalenie oskrzeli

A u nas dziś bardzo mocno wieje. Mam nadzieję że jutro chociaż tego wiatru nie będzie co będziemy mogli wyjść szukać Zajączka

1 polubienie

To ja mam dokładnie to samo myślenie. Non stop szukam coś dla dzieci a ja to pal licho

2 polubienia

Najlepsze jest to , ze nawet moje reklamy ja fb czy instagramie to same rzeczy dla dzieci :rofl::face_with_hand_over_mouth:

Mnie często mamy z przedszkola ale nie tylko pytają skąd ja się dowiedziałam o jakimś miejscu, bo my tylko ze starszą gdzieś chodzimy coś robimy, na wiele eventów. Ja mówię, że z FB.
To słyszę komentarze nie może być i mi się to nie pojawia No cóż zależy co szukasz i co jest twoim priorytetem

1 polubienie

To jest właśnie super sprawa. Ja też chcę żeby mały jeździł ze mną w różne miejsca dla dzieci i poznawał wszystko. Dlatego tak jak już pisałam robię listę ciekawych eventow czy miejsc żeby mieć już.
Jak masz ciekawe miejsca do polecenia to pisz bo zawsze można się wymienić a ty już byłaś w niektórych więc masz przerobione i masz porównanie :smiling_face:
Ja w tym roku mam pierwsze zdjęcie ze świecenia koszyczków z małym :face_with_peeking_eye:

O tak , dokladnie tak jak poszesz . Na tik toku to samo , ale naprawde ma to ogromne plusy , bo mozna takie perelki poznac dzieki temu , ze szok .
My w tamtym roku w pazdzierniku bylismy na farmie dyniowej i jarmarku bozonarodzeniowym wr frankfurcie i w berlinie . W tym roku tez planyjemy , chce zrobic tradycje z takich okolicznosciowych wyjazdow i chce robic zdjecia zeby miec porownanie jak mała rosnie :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Ja to zaczęłam trochę i dla siebie szukać bo jak ostatnio chciałam gdzieś wyjść to nic do ubierania nie było po urodzeniu :blush::crazy_face:

1 polubienie

Dziś ciepełko :kissing_heart: Wiosna do nas w końcu zawitała :smiling_face_with_three_hearts:

U nas pobudka o 7:05 ale w nocy po atrakcjach z ciociami i wujkami maluszek był przebodzcowany i o 1:30 się obudził i płakał przez prawie godzinę i nie dało się go uspokoić nawet piersią :face_with_peeking_eye: dopiero jak go położyliśmy między nami to zasnął

Też mam tak samo ze sklepami, że moje ulubione to teraz dla dzieci, nawet rossmann i pepco to patrze bardziej na dziecięce niż dla siebie czy do domu jak kiedyś lubiłam kupować.
@Karcia zdrówka :blush:
@asiam1 u nas wychodzi pierwszy ząbek :open_mouth: nie jestem na to gotowa, za szybko. Mam nadzieję, że spokojnie to przejdzie synek.

1 polubienie

Ja strasznie lubię grzebać w sklepach dla maluchów ale nie tylko o ubranka chodzi ale też o zabawki służy szpargalki dla małego :grin:

U nas dzisiaj wietrznie , ale słoneczko świeci :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:

1 polubienie

U mnie w ogole prognoza pogody sie nie sprawdzila :see_no_evil: mamy 20 stopni . Pelne sloneczko . Az zal w domu siedziec