To pięknie
u nas od rana było słoneczko, a teraz się rozpadało ![]()
Ale za to jutro, jeśli prognoza się sprawdzi ma być cieplutko ![]()
![]()
Ja zawsze mowilam i mowie dontej pory , ze to dzieci sa "wizytowka " rodzicow . Ja w kazdym jednym sklepie lece na dzieciecy a dopiero pozniej o ile w ogole ide na cos dla siebie ![]()
Piekne sloneczko u mnie dzis wiec moglam małą z koszyczkiem odstawic ![]()
No to ostatnio wróciłam z zakupów i nakupiłam dużo rzeczy i mąż mnie pyta czy kupiłam coś dla siebie a ja ze nie
bo jak kupuje juz cos to tylko do kuchni ![]()
Też tak mam że najpierw chodzę po dziecięcych sklepach a później szukam coś dla siebie ![]()
Mam tak samo jak wy. Najpierw na dziecięce a później na swoje ale zazwyczaj już czasu brakuje więc w ogóle nie ide. U nas rano było piękne słoneczko, teraz pochmurnie i wieje strasznie. Do tego mały wstał z gorączką więc mało co zrobiłam bo ciągle chce żeby siedzieć z nim. Ale cóż święta i tak się odbędą ![]()
![]()
Ojej , niech szybko wyzdrowieje
najgorzej jak dzieci choruja .
Ja tez siedze na szpilach , bo mala nie ma jeszcze zadnego ząbka a pomalu idą i boje sie zeby w jednym rzucie wiecej niz 1 nie wychodzil
U Nas tez sloneczko sobie poszlo… teraz popadalo troche. Czekam az przestanie bo chcę pojechac na cmentarz.
Synek u Nas tez cos nie bardzo. Pokaszluje i katar… a ledwo 1.5 tygodnia byl w zlobki bo wczaniej mial zapalenie oskrzeli
A u nas dziś bardzo mocno wieje. Mam nadzieję że jutro chociaż tego wiatru nie będzie co będziemy mogli wyjść szukać Zajączka
To ja mam dokładnie to samo myślenie. Non stop szukam coś dla dzieci a ja to pal licho
Najlepsze jest to , ze nawet moje reklamy ja fb czy instagramie to same rzeczy dla dzieci ![]()
![]()
Mnie często mamy z przedszkola ale nie tylko pytają skąd ja się dowiedziałam o jakimś miejscu, bo my tylko ze starszą gdzieś chodzimy coś robimy, na wiele eventów. Ja mówię, że z FB.
To słyszę komentarze nie może być i mi się to nie pojawia No cóż zależy co szukasz i co jest twoim priorytetem
To jest właśnie super sprawa. Ja też chcę żeby mały jeździł ze mną w różne miejsca dla dzieci i poznawał wszystko. Dlatego tak jak już pisałam robię listę ciekawych eventow czy miejsc żeby mieć już.
Jak masz ciekawe miejsca do polecenia to pisz bo zawsze można się wymienić a ty już byłaś w niektórych więc masz przerobione i masz porównanie ![]()
Ja w tym roku mam pierwsze zdjęcie ze świecenia koszyczków z małym ![]()
O tak , dokladnie tak jak poszesz . Na tik toku to samo , ale naprawde ma to ogromne plusy , bo mozna takie perelki poznac dzieki temu , ze szok .
My w tamtym roku w pazdzierniku bylismy na farmie dyniowej i jarmarku bozonarodzeniowym wr frankfurcie i w berlinie . W tym roku tez planyjemy , chce zrobic tradycje z takich okolicznosciowych wyjazdow i chce robic zdjecia zeby miec porownanie jak mała rosnie ![]()
Ja to zaczęłam trochę i dla siebie szukać bo jak ostatnio chciałam gdzieś wyjść to nic do ubierania nie było po urodzeniu ![]()
![]()
Dziś ciepełko
Wiosna do nas w końcu zawitała ![]()
U nas pobudka o 7:05 ale w nocy po atrakcjach z ciociami i wujkami maluszek był przebodzcowany i o 1:30 się obudził i płakał przez prawie godzinę i nie dało się go uspokoić nawet piersią
dopiero jak go położyliśmy między nami to zasnął
Też mam tak samo ze sklepami, że moje ulubione to teraz dla dzieci, nawet rossmann i pepco to patrze bardziej na dziecięce niż dla siebie czy do domu jak kiedyś lubiłam kupować.
@Karcia zdrówka ![]()
@asiam1 u nas wychodzi pierwszy ząbek
nie jestem na to gotowa, za szybko. Mam nadzieję, że spokojnie to przejdzie synek.
Ja strasznie lubię grzebać w sklepach dla maluchów ale nie tylko o ubranka chodzi ale też o zabawki służy szpargalki dla małego ![]()
U nas dzisiaj wietrznie , ale słoneczko świeci ![]()
![]()
U mnie w ogole prognoza pogody sie nie sprawdzila
mamy 20 stopni . Pelne sloneczko . Az zal w domu siedziec