Jaka u was pogoda?

U nas pochmurno ale wreszcie wyszło słoneczko. Ledwo wyszło to upał jak nie w środku lata

Ciekawa jestem jak Ci wyjdzie ten torcik.

Właśnie wróciłam z biedry o kupiłam jeszcze serek mascarpone i kremówkę śmietanę :face_with_peeking_eye::rofl:

1 polubienie

No właśnie ja też jeździłam zgrabnym Kia rio, a teraz beemka męża to czasem się boję parkować xd

1 polubienie

Ja bardzo lubie wysokie auta, czuje się bezpieczniej :sweat_smile: no i czujniki parkowania żeby jednak jakos zaparkowac :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Ja ostatnim o tym Jak jeździłam to był kombi Renault jak przerzuciłam się na suva z jednej strony fajnie z drugiej strony non stop Nie mogłam wyczuć odległości bo jednak w kombiaku miałam bardzo długi przód który w porównaniu do króciutkiej kufy SUV było dla mnie czymś abstrakcyjnym

1 polubienie

Ojej to też mam … ale zaczęłam brać Chela Mag i już długo nie miałam na szczęście

1 polubienie

No ja to bym chyba musiała mieć kamerki, czujniki cofania i jeszcze wystające gąbki w razie coś xd
Nie czuję się dobrze z parkowaniem aż zastanawiałam sobie, żeby h sobie nie wykupić, ale trochę wstyd, bo mam prawo jazdy od 13 lat xd
Tylko, że wolę zaparkować daleko jak się gimnastykować :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Gąbki… w sumie nieglupie :joy::joy::joy: ostatnio skosiłam pachoła na ulicy co stal i sygnalizował dziure w drodze :joy:

1 polubienie

A to pół biedy, bo raczej szkody wielkiej nie zrobił :stuck_out_tongue:
A teraz ma nie być placu manewrowego na egzaminie to jak się ludzie będą uczyli parkować tak z marszu parkowanie?
Też każdym samochodem inaczej się jeździ i parkuje

1 polubienie

Nie ma byc? Nie beda robic slynnego łuku?

1 polubienie

Tak, ani wzniesienia xd

Haha to ją też podobny kaliber kierowcy jestem :rofl: najlepiej mi idzie na miejscu pasażera :sweat_smile::sweat_smile:

1 polubienie

Mi zdecydowanie też :stuck_out_tongue:
Niby w skodzie mam czujniki tyl.i przod i maż zamontowal kamere cofania. Ale no…

2 polubienia

Aż mnie ciekawi jak teraz będą wyglądały te egzaminy. Bo jakoś dziwnie bo plac weryfikował umiejętności

1 polubienie

Ja też zawsze chciałam mieć duże auto i mamy teraz SUVa z automatem i wszystkimi czujnikami :rofl: chodź ja wole mieć wyczucie auta niż czujniki

Ja wcześniej miałam sedana i hatchbaga i super miałam w nich wyczucie, w SUVIe mniejsze ale rzadko jeżdżę więc to chyba brak praktyki

1 polubienie

My mieliśmy Suva i teraz patrzymy jakieś kombi bo jednak do suva ciężko nam się zapakować :see_no_evil:

1 polubienie

My mieliśmy poprzednie sedana i był bardziej pakowny niż SUV :crazy_face:

Maz nial sedana służbowego i jak potrzebowaliśmy przewieźć większe gabaryty to braliśmy służbowego. Suv jest fajny bo siedzi się wyżej itd ale bagażnik nie jest bardzo pojemny :frowning:

Właśnie też to zauważyłam. Kupiliśmy żeby się mieścić a różnie z tym bywa :sweat_smile: