Jaka u was pogoda?

My na razie mamy Seat Ibizę , małe miejskie auto , do którego pasowała tylko jedna baza obrotowa :joy::joy: Narazie nam mam nadzieję wystarczy a później jak będziemy myślęć o drugim bobasie to trzeba będzie zmienić na większe :joy:

1 polubienie

No my też zmieniliśmy jak miały miał 3 miesięce …bo się okazja trafiła

Jeny ja bym się wystraszyła , nie lubię takich stworzonek :see_no_evil::see_no_evil:

Jej ja patrzę na zdjęcie i myślałam że to peruka leży a to twój piesek🙈

U nas kolejny dzień leje i jest zimno :slightly_frowning_face: tragedia już chciałam żeby było ciepło.

Ja się nawet cieszę, że jest taka pogoda

U nas pochmurnie. Pobutka 4:50 ale mały zjadł chwilę pobiegał i o 5:30 zasnął między nami i spał do 8:45 :face_with_peeking_eye::upside_down_face::smiling_face_with_three_hearts:

Wiesz co powiem ci szczerze że te czujniki parkowania i kamery robią swoje. Wiele razy mnie to ratowało zwłaszcza jeżeli chodzi o ciasne parkingi. Są momenty że wkurza mnie to niesamowicie właśnie w ciasne parkingi i one są strasznie nastawione na zbyt dużo czasami jak ja to nazywam dyskotekę. Ale wiele razy by gdzieś nie zaparkowała A tak dzięki temu na milimetry weszło :wink:

@SylwiaMK bo SUV to jest sens jak naprawdę dużego suva Ja kupiłam Sportage niby miał mieć duży bagażnik a przychodzi co do czego to zaczynam troszkę żałować. Z drugiej strony auto jest dla mnie fenomenalne bo kombi które miałam miały niskie zawieszenie i przy takiej zimie jaka była w zeszłym roku nie wyjechałabym ze swojej posesji

2 polubienia

To wiesz co mnie wkurza , to że ludzie nie umieją parkować. Stają jak cajmery zajmując dwa miejsca, a jeszcze bardziej mnie wkurza jak staje daleko po to żeby nikt koło mnie nie stanął i mnie nie poobijał a jak wracam to z obu stron auta…… no i nienawidzę jak ktoś bezmyślnie zaparkuje tak że nie można do własnego auta wejść ……

A dziś właśnie mąż wrócił z zakupów i mówi że na całym osiedlu jakieś hooligany szły i po kolei niszczyły lusterka w autach …. Ileś aut tak uszkodzili i policja była…… my staliśmy akurat gdzie indziej i mieliśmy szczęście ale co trzeba mieć w głowie żeby drugiemu coś takiego zrobić dla zabawy

1 polubienie

Ja ostatnio zaczęłam tak parkować i to specjalnie. Wszystkie miejsca parkingowe dla rodziców zajęte często przez łebki z szybkim samochodem bo nowy itp więc blokują bo za to nie ma mandatu jak za parkowanie dla ludzi niepełnosprawnych

@Mama.kacperka akurat piekna jest :slight_smile:
Ogólnie nie lubię gadow i plazoŵ wszelakich.
Ale ta zwinka juz ktorys rok u Nas :wink:

No nie ma. My też parkujemy na takich bo przecież są szersze i łatwiej fotelik wyjąć.

1 polubienie

U nas dzisiaj cieplutko :slight_smile: tylko wieje

1 polubienie

To u nas chłodno bo 15 st i cały dzień zachmurzenie ale nie pada

Ja tez mam suva i uwazam , ze wiekszy baganinik maja wlasnie sedany czy kombi , przynajmniej w moim przypadku :sweat_smile: mam bmw x5 a lepiej sie ładuje do renault megan :sweat_smile:

1 polubienie

U nas tak akurat jest , da się chociaż oddychać i jest ciepło można spacerować :slight_smile:

Megan wydawał mi się małym autem

Na zdj może tak . Ale na żywo nie chciała bym jej spotkać :see_no_evil::joy:

1 polubienie

Bagaznik ma meeega fajny . Chociaz teraz kupilam malusia spacerówkę to mysle , ze nawet do smarta wejdzie :sweat_smile: musze to sprawdzic jakos na dniach

Mieliśmy okazję kiedyś pakować się do megan no i bagażnik mega. O wiele lepszy niż w suvie którego mieliśmy (tiguan).
Teraz szukamy jakiegoś samochodu w którym widoczność będzie jak w suvie (trochę wyżej niż w standardowych samochodach), będzie miał duży bagażnik i nie będzie zbyt długi i szeroki, bo jednak większość miejsc parkingowych jest wąska.
Jak mieliśmy w mieszkaniu to mieliśmy bardzo wąskie miejsca parkingowe (deweloper zrobił najwęższe jakie tylko mógł żeby spełnić normy a jak kupiliśmy mieszkanie to norma wysłowiła 2.3m więc mając auto szerokie na 1.9m no to było ciężko wysiąść jak sąsiedzi obok mieli podobnych gabarytów samochody :see_no_evil:)

A jaką spacerówkę? Bo ja non stop rozważam i nie mam na razie flow