Ale jak to ? Już rzepak ?:o
Piękne zdjęcie ![]()
To ja zdawałam 4 razy a technicznie to były trzy. Za pierwszym razem nie zdałam na rondzie ze względu na to że przyjechałam przez rondo ludzie zaczęli przechodzić, za drugim razem na tym samym rondzie zatrzymałam się ludzie nie zaczęli przechodzić więc tamuję zjazd z ronda. Za trzecim razem byłam już 200 M 300 M od ośrodka egzaminacyjnego i w danym momencie na światłach uderzył we mnie autobus. Przez to na rok odpuściłam sobie próby zdawania egzaminu.
Też jestem zdziwiona że rzepak. A z drugiej strony nie wiem czy u was też jest taka ilość dmuchawców No sorry dmuchawce to zazwyczaj był lipiec a nie maj
Rodzinka jak z obrazka! ![]()
Ooo też muszę małosolne zrobić , tak za mną chodzą
U mnie w Małopolsce też już pola pełne rzepaku ![]()
@AnetteSo jak uderzył w Ciebie autobus ? Dlaczego nie zdałaś wtedy?
Dmuchawców u mnie też pełno ![]()
Pięknie ![]()
My dzisiaj rozwiezlismy na chrzest zaproszenia
jesvze jedno zostalo.
Pogoda ładna to u rodzinki troche na polku posiedzieliśmy. Jakby nie wiatr to byloby super.
Ale widzę na kolejne dni taka pogoda w kratkę.
To u mnie chyba w tym roku nigdzie w pobliżu nie sieją rzepaku bo jeszcze nie widziałam ![]()
Jeśli jest kolizja/wypadek to nawet jeśli nie ma w tym winy egzaminowanego to i tak egzamin jest przerywany z automatu
tylko nie wiem jak z kolejnym egzaminem, czy trzeba ponownie płacić
To ja zdałam za pierwszym razem i byłam w szoku bo nikt w rodzinie nie zdał za pierwszym a i wcześniej oprócz kursu nie jeździłam autem tak żeby mnie ktoś uczył. Najlepsze było to że ja wyjeżdżałam z egzaminatorem hahahah i zaraz jak się wyjeżdżało był znak stop…… i oczywiście wszyscy co zdawali któryś już raz wiedzieli o tym a mnie stres tak zjadał że już się pogubiłam czy mam się zatrzymać na linii czy w takim miejscu by widzieć czy coś jedzie i się tak zatrzymałam że trochę przy lini a trochę nie i mnie zapytał egzaminator czemu stanęłam tak i czy dobrze widzę inne samochody jadące z prawej a ja z całą pewności odpowiedziałam że tak ![]()
![]()
chodź średnio widziałam ![]()
przytaknął mi pojechaliśmy dalej
także warto być pewnym swojej decyzji ![]()
@asiam1 tez uważam że parkowanie w mieście równoległe powinno być mocniej szlifowane …. Ale to kwestia tak jak pisałaś praktyki. Ja też teraz za pierwszym razem parkuje
@SylwiaMK piękna fota …. Ładny kontrast
Pięknie , cudowna rodzinka ![]()
![]()
Ale piękne zdjęcie
śliczna rodzinka ![]()
Wiesz co. To były czasy jeszcze prywatne i komunikacji i akurat tam jest przystanek autobusowy tuż przy światłach. Kierowca zagapił się wydając resztę i uderzył mnie. Oczywiście że chcieli mi podstawić auto żebym kontynuowała tą jazdę A już byłam tak roztrzęsiona bo nie mając jeszcze dokumentu od razu masz pierwszą stłuczkę w życiu to po prostu potrzebowałam czasu żeby ochłonąć i podejść do prawo jazdy jeszcze raz
I po pogodzie.
Na spacerku nas deszczyk złapał. I straszą ulewami i burzami dzisiaj.
U nas się zaniosło i pada. A rano było tak ładnie że sądziłam że pójdę na spacer ale się nie udało
U nas ciemno
tez zapowiadaja burze i deszcz
U nas burze po południu mają być ![]()
Nie mam pojęcia…. W okolicach zatoru gdzieś?
Z chęcią się dowiem
Zapisuje już punkty które chce odwiedzić z małym człowiekiem ![]()
Ty na forum jest wątek który założyłam z ciekawymi miejscówkami dla malucha. Warto co nie dołączyć jak jesteś zainteresowana
A jak się nazywa ten wątek ? Znalazłam jeden ale z jedną rozmową ![]()