Jaka u was pogoda?

U nas ciepło jak słońce wyjdzie , ale wieje i jak zajdzie to chłodno się robi :speak_no_evil: no i strasznie wieje ale burzy nie zapowiadają .

Ciekawe miejsca w Polsce dla dzieciaków

Tu jest ten wątek :slight_smile:

1 polubienie

U mnie dzis bardzo wieje i pada , mala ma goraczke i wlasnie poszla spac , wiec mialam troszke czasu zeby usiasc do zdjec , nie bede wam spamowac , ale to mi sie tak podoba , ze musze wstawic

8 polubień

Kruszwica i Mysia Wieża :rofl::rofl::rofl:

Oooo ale piękna fota , jakby w AI robiona :kissing_heart:

@ironiczniepateyczna w życiu bym nie zgadła

1 polubienie

Dokładnie to co @Mamuska357 wygląda jak AI takie piękne kolory :star_struck:
@AnetteSo kurcze faktycznie to musiało być traumatyczne przeżycie… ja nie chciałam zapisywać się w ogóle na prawo jazdy po tym jak mój mąż, a wtedy chłopak, wjechał w tyłek do innego auta kiedy miał prawko niecały miesiąc :face_with_peeking_eye: ale jak wszyscy w klasie szli na kurs to i ja nie chciałam być gorsza, od dziecka marzyłam prowadzić samochód i mi się to śniło nocami, ruszać się nauczyłam na placu jak miałam 14 lat :see_no_evil:

Heh dziekuje za komplement :smiling_face_with_three_hearts: jak porownujexie do Ai to znaczy , ze robota zostala dobrze zrobiona :grin:
@Mamaprzygod :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Noooo tak inaczej wygląda to zdjęcie, te kolory takie żywe @Mamaprzygod dokladnie o to mi chodziło

1 polubienie

U mnie wioske obok jest taka sciana z fioletowych kwiatow no pieknie to wyglada juz mam pomysl zeby pojechac tam na zdjecia komunijne :smiling_face_with_three_hearts::see_no_evil:

Oo super opcja ! Pieknie bedzie sie biel wybijac na fioletowym tle :heart_eyes::heart_eyes: ja w ogole kocham zdjecia i zawsze jak jest jakas okazja to robie milion fotek a pozniej brakuje mi pamieci :sweat_smile:

1 polubienie

Ja dziś poszłam wieczorkiem na spacerek i było bardzo przyjemnie :face_with_peeking_eye: byliśmy na placu zabaw i w pepco

U nas dziś była burza , ciemno momentalnie się zrobiło i i kilka konkretnych błysków , i fajnie że trochę popadało :blush:

Mój mąż ma uczulenie na rzepak ale się poświęcił dla mnie na te zdjęcia bo kovham zdjęcia w rzepaku :smile:
Ale twoja córeczka jest cudna :smiling_face_with_three_hearts: megaśne to zdjęcie jest.:heart:
@karolina27034 dolnośląskie w drodze do Bolesławca :smile:
@SylwiaMK w waszych stronach jeszcze nie kwitnie?

Piękne te wasze zdj w tle żółty czy fiolet inspirujecie :yellow_heart::purple_heart:

O jaa , to mega kochany maz , ze tak sie poswieca :heart:
Ja juz widze nasza sesje rodzinna jak moj tak marudzil podczas sesji slubnej :sweat_smile:

Piękne zdjęcie :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:
A u nas dzisiaj była pierwsza burza i od 12 pada

Byłam pewna że nie kwitnie ale wychodzi na to że obok nas w tym roku nie zasadzili rzepaku​:joy: po zobaczeniu waszych zdj weszłam na fb i znajomi wrzucali zdj w rzepaku :smiley:

To u nas burzy nie było ale padało. U mnie w mieście nie ma takiej możliwości by zrobić zdjęcie w rzepaku …… trzeba było by jechać gdzieś za miasto

U nas wczoraj pogoda była super ale od wieczora zaczęło strasznie padać i była burza

U mnie dzisiaj szaro buro i pada. Temperatura tez spadła o połowę … czekam na koniec tygodnia bo zapowiadają słońce i 18 st :sunny: