U nas ciepło jak słońce wyjdzie , ale wieje i jak zajdzie to chłodno się robi
no i strasznie wieje ale burzy nie zapowiadają .
Ciekawe miejsca w Polsce dla dzieciaków
Tu jest ten wątek ![]()
U mnie dzis bardzo wieje i pada , mala ma goraczke i wlasnie poszla spac , wiec mialam troszke czasu zeby usiasc do zdjec , nie bede wam spamowac , ale to mi sie tak podoba , ze musze wstawic
Kruszwica i Mysia Wieża ![]()
![]()
![]()
Oooo ale piękna fota , jakby w AI robiona ![]()
@ironiczniepateyczna w życiu bym nie zgadła
Dokładnie to co @Mamuska357 wygląda jak AI takie piękne kolory ![]()
@AnetteSo kurcze faktycznie to musiało być traumatyczne przeżycie… ja nie chciałam zapisywać się w ogóle na prawo jazdy po tym jak mój mąż, a wtedy chłopak, wjechał w tyłek do innego auta kiedy miał prawko niecały miesiąc
ale jak wszyscy w klasie szli na kurs to i ja nie chciałam być gorsza, od dziecka marzyłam prowadzić samochód i mi się to śniło nocami, ruszać się nauczyłam na placu jak miałam 14 lat ![]()
Heh dziekuje za komplement
jak porownujexie do Ai to znaczy , ze robota zostala dobrze zrobiona ![]()
@Mamaprzygod ![]()
Noooo tak inaczej wygląda to zdjęcie, te kolory takie żywe @Mamaprzygod dokladnie o to mi chodziło
U mnie wioske obok jest taka sciana z fioletowych kwiatow no pieknie to wyglada juz mam pomysl zeby pojechac tam na zdjecia komunijne ![]()
![]()
Oo super opcja ! Pieknie bedzie sie biel wybijac na fioletowym tle ![]()
ja w ogole kocham zdjecia i zawsze jak jest jakas okazja to robie milion fotek a pozniej brakuje mi pamieci ![]()
Ja dziś poszłam wieczorkiem na spacerek i było bardzo przyjemnie
byliśmy na placu zabaw i w pepco
U nas dziś była burza , ciemno momentalnie się zrobiło i i kilka konkretnych błysków , i fajnie że trochę popadało ![]()
Mój mąż ma uczulenie na rzepak ale się poświęcił dla mnie na te zdjęcia bo kovham zdjęcia w rzepaku ![]()
Ale twoja córeczka jest cudna
megaśne to zdjęcie jest.![]()
@karolina27034 dolnośląskie w drodze do Bolesławca ![]()
@SylwiaMK w waszych stronach jeszcze nie kwitnie?
Piękne te wasze zdj w tle żółty czy fiolet inspirujecie ![]()
![]()
O jaa , to mega kochany maz , ze tak sie poswieca ![]()
Ja juz widze nasza sesje rodzinna jak moj tak marudzil podczas sesji slubnej ![]()
Piękne zdjęcie ![]()
![]()
A u nas dzisiaj była pierwsza burza i od 12 pada
Byłam pewna że nie kwitnie ale wychodzi na to że obok nas w tym roku nie zasadzili rzepaku:joy: po zobaczeniu waszych zdj weszłam na fb i znajomi wrzucali zdj w rzepaku ![]()
To u nas burzy nie było ale padało. U mnie w mieście nie ma takiej możliwości by zrobić zdjęcie w rzepaku …… trzeba było by jechać gdzieś za miasto
U nas wczoraj pogoda była super ale od wieczora zaczęło strasznie padać i była burza
U mnie dzisiaj szaro buro i pada. Temperatura tez spadła o połowę … czekam na koniec tygodnia bo zapowiadają słońce i 18 st ![]()