Jaka u was pogoda?

Brzydko i leje :umbrella: u nas. I w ogóle jakoś tak ponuro i smutno

Dopadlo nas :frowning: mala rozpalona , umowione jestesmy do lekarza . Biedna bardzo sie meczy , co chwile placze , nardzo marudna . Noc to byla jakas tragedia . Podaje ibum . Najgorsze jest to , ze wizyta dopiero na 16
Pogoda nie pomaga , na dworze bardzo wieje i jest okolo 10 stopni

Oooo przeziębiła sie? Biedactwo. Marudna bo jej źle i pewnie co ją boli z powodu przeziębienia

Chyba tak , wiexej bede wiedzieć po 16 , mam nadzieje , ze to nic powaznego . Nie da sie nawet dotknqc , bo odrazu placz

U nas też dziś ponuro ale cieszę się z tego deszczu chociaż :smiling_face:

Dobrze że pada bo sucho było ale i tak wolałabym żeby było słońce

Ojejku bidulka mała :pleading_face: trzymajcie się obie! :sparkling_heart: :muscle:t2:

To serdecznie współczuję i zdrowia życzę

Trzymajcie się :heart: dużo zdrówka :heart:
A co do pogody to u nas dzisiaj strasznie wieje i cały dzień kropi

I co, wiadomo co małej dolega? Co lekarz przepisał?

Koniecznie daj znać co tam wyszło !! Zdrówka :smiling_face_with_three_hearts:

@Mamamamusia @Mamuska357 @Mamii @Magdallenka0897 @AnetteSo dziekuje dziewyczy za troske :heart:
Mala niestety ma zapalenie prawego migdałka , dostala antybiotyk i kupilam probioryk, mamy dalej podawac tez lek przeciwgoraczkowy . Strasznie marudzi , dalej jest cala rozpalona i mam nadzieje , ze szybko jej sie poprawi :face_holding_back_tears:
Dostala Ceclor 250mg/5ml . W ogole 1 raz mialam taka sytuacje , ze poszlam wykupic lek a pan w aptece powiedzial , ze to jest za darmo :astonished:

Dużo jest leków refundowanych dla dzieciaczków :innocent: muście pilnować lekarza żeby pisał te refundowane i na rp żeby pissło 30% i D wtedy jest bezpłatnie :innocent:

Ja też jak dostałam kiedyś dla syna antybiotyk to byłam w szoku haha ale zawsze to coś idzie zaoszczędzić bo te dziecięce leki to drogie są strasznie

Prawie caly.dzien dzisiaj dezzcz.
Ale na szczęście wieczorem się wypogodzilo. Dzisiaj u Nas feta na przywitanie nowego wozu strażackiego. Maż zabral Synka- miłośnika ijo ijo :slight_smile:
Sama bym się wybrala ale dla Malej to by bylo za dużo.halasu i swiatel i wszystkiego

1 polubienie

Ojej, to oby szybko mała wracała do zdrówka :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

1 polubienie

O kurczę to poważnie że już bidulka musi brać antybiotyk …. Oby szybko jej się polepszyło.

@karolina27034 dajnie ze o tym piszesz bo będę zwracać na to uwagę bo czasem lekarze sami z siebie nie wpisują

1 polubienie

Oby jak najszybciej wyzdrowiała. Biedne maleństwo

1 polubienie

Ojej biedulka mała , dużo zdrówka 🫶🏻🥹

1 polubienie

Mój ogólnie jest chętny na wszystkie sesje co wymyślę :smile: nigdy mi jeszcze nie marudził :smile: ja zazwyczaj później robię albumy dla naszej rodzinki i chętnie przegląda zdjecia z naszych sesji​:smiling_face_with_three_hearts:
Dużo zdrówka dla małej Rosie oby choroba szybko odpuściła , u nas narazie małemu przeszło ale też ostatni miesiąc walczyliśmy z ciągłym katarem …

Niestety pogoda nas nie rozpieszcza u nas też dziś zimno i dość wietrznie i jeszcze deszcz pada dość intensywnie.

1 polubienie