Jaka u was pogoda?

Dziekuje wam bardzo dziewczyny :heart: jestescie przekochane :heart:
Dzis juz spi , mam nadzieje , ze jutro wstanie juz w lepszym humorku i przedewszytskim lepszym samopoczuciu .
Pati ja mojego zmuszam :sweat_smile: najgorsze jest , ze ja robie duzo zdjec i jestem “naczelnym forografem rodzinnym” tyle , ze jak przychodzi co do czego to kazdy ma milion zdjec a ja zadnego :sweat_smile: ale zwerbowalam przyjciolke i ona mi z mała robi zdjecia , wywoluje i chce zrobic album dla malej od narodzin do 18 urodzin . Powkladac tam zdjecia z roznych etapow jej zycia
A jesli chodzi o pogode to masakra , raz wieje z pada , zimno a za chwile wychodzi slonce , ale tylko na chwile :see_no_evil: potem znowu sie chmurzy i tak w kolko

1 polubienie

Oj współczuję :confused: u nas też młody wyszedł z zapalenia oskrzeli to starsza zapalenie krtani dostała :frowning:
Właśnie też dostaliśmy 1 inhalacje za darmo, ale nie wiem czym to idzie, bo czasami ktoś da za darmo antybiotyk, a czasami nie.

A słyszałyście o tym przeszczepie u niemowlaka?

Cytat Historia, od której chce się płakać ze wzruszenia. Serce wyjęte z noworodka, tak małe, jak jego piąstka, i jednocześnie tak wielkie, że Ignacemu ratuje życie. Noworodek, który był dawcą, umarł mamie na rękach, tuż po urodzeniu. Jego serce mogło jednak uratować inne dziecko i jego mama się na to zgodziła.

@asiam1 cudna fotka :heart: zdrówka dla malutkiej i sił dla Ciebie, bo wiadome że jak maluszek chory to potrzebne podwojne pokłady energii u mamy :face_holding_back_tears:

Dziś pobudka o 6:35. Słoneczko ale nie wiem jeszcze czy jest ciepło czy zimno. Noc stresują po z 3 pobudkami ale synek wstał uśmiechnięty.

@ironiczniepateyczna nie słyszałam ale szacun dla lekarzy że się udało

@Mamuska357
Super ten przepis - bardzo podobny do przepisu mojego taty :cucumber:

My kupiliśmy samochód, suv i jest dużo większy i wyższy - jeszcze nie odważyłam się jechać nim - choć zawsze co mi dawali to jeździłam i tak od 13 lat :sweat_smile:

@AnetteSo
Jeśli chodzi o miejsca parkingowe to w centrum handlowym niedaleko mojego domu są nie tylko miejsca dla rodzin ale też dla kobiet w ciąży - chyba kobieta z myślą o innych kobietach musiała to projektować 🫶🏻

2 polubienia

Widzialam to , ale tylko naglowek przeczytalam , bo takie tematy sa dla mnie trudne . Oczywiscie cudownie , ze udalo sie uratowac , zycie . Jednak dzidzia musiala odejsc zeby byl mozliwy taki przeszczep , a to juz mnie smuci .
@Mamamalwi dziekujemy :heart: jejku to prawda , chory maluch to lekcja przetrwania
Wczoraj wieczorem bylo nie ciekawie , pobudki co chwile , ale pozniej juz calkiem ladnie spala i wstala okolo 9
U mnie dzis zimno , az nie chce sie wychodzic z wyra :see_no_evil: zobacze jak mała dzis i znajdziemy sobie jakkes domowe zajecie

1 polubienie

Ooooo to nietypowe z tym miejscem dla kobiet w ciąży…. Ja stawałam na tych z wózkiem namalowanym jak byłam w ciąży. W końcu byłam już z dzieckiem :smiley:

1 polubienie

@Mamuska357
Jak mam słabszy dzień też tak robię, a jak dobrze się czuję ustępuje innym dziewczyną z gorszym dniem 🫶🏻:heart::cherry_blossom:

No tak, zależy od dnia ale już pod koniec miałam taki brzuchol że wygodnie mi było stawać na takich miejscach pod lidlem bo miałam blisko a już ciężko się chodziło

1 polubienie

Moja ma x albumów i to jeszcze z okładkami nadrukowanymi. Znam to z tym, że wszyscy mają zdjęcia poza mną, a kiedyś miałam bardzo dużo swoich zdjęć

1 polubienie

Niby trudne, ale z drugiej strony może jakaś mama znaleźć siłę w sobie, że mimo wszystko jej cierpienie i śmierć dała nowe życie. To są bardzo trudne tematy. Ja w którymś wątku pisałam, że jestem zapisana jako dawca organów i moim zdaniem, jeśli to komuś pomoże to wyjątkowa sprawa.

To u mnie synkowi już jeden album zapełniłam z 300 zdjęć album :rofl: czas kupić kolejny :rofl: córka prawię dwa lata jestem w trakcie trzeciego albumu a najstarsza córka już nie wiem ile ma albumów :rofl:

U nas pogoda dalej chłodno i dwszczowo. Właśnie jadę do rodziców na wschód Polski ciekawa jestem jaka u nich będzie pogoda .

U mnie słoneczko było i po południu przestało wiać więc się fajnie zrobiło i byliśmy na dłuższym spacerze

U mnie tez napewno bedzie tycj albumow wiecej :rofl: bp a obsesje na punkcie zdjec , ale ten na 18 urodziny chce zrobic z takimi najwazniejszymi momentami, po prostu okrojona wersje zeby zmiescic sie jednak w 1 albumie :see_no_evil: bedzie ciezko bo dla mnie kazdy moment jest najwazniejszy , ale bede musiala jakos sie strescic w tycj zdjeciach :sweat_smile:

To ja pisałam wam, że moja wymyśliła sobie pamiętnik. Mamy drukareczkę typu instamix i wywołujemy zdjęcia i wklejamy. Już jeden jest prawie cały zrobiony. A wypchany…

1 polubienie

Dziś pobudka o 7 ale od 5 maluch spał z nami bo coś był niespokojny

Ale mnie drażni jak pod lidlem na takim miejscu stoi auto do którego idą ludzie bez dziecka i specjalnie zaglądam że nie mają nawet fotelika. Ostatnio to byli jacyś 50 latkowie . Bezczelni po prostu. A w szczycie gdzie miejsc jest mało z 3 latką musze parkować gdzies daleko, jeszcze to miejsce dla rodzin jest większe a mamy duże auto i ledwo drzwi czasami otworze na zwykłym parkingu :see_no_evil: jak jeżdżę sama zawsze wybieram normalne miejsce

1 polubienie

Miałam to samo ostatnio pod Kauflandem. Facet zaparkował mi przed nosem. Spaślak. Wiem że nie powinnam tak mówić, ale no był bardzo gruby. Jeszcze chamsko się śmiał jak widział jak kombinuję aby wyciągnąć łupinę z auta, a on że tylko po chipsy przyjechał

1 polubienie

Najgorszy typ człowieka … jak można wgl się tak zachować :confused:

Ja zawsze zwracam uwagę takim osobom, zwłaszcza przemądrzałym panom z brzuszkiem - kiedyś zaparkował na miejscu dla ciężarnej a ja w 8 miesiącu jedwo mogłam wyjść z auta jak parkowałam w normalnym miejscu.
To samo jak widzę że ktoś jest na miejscu rodzin z dzieckiem, a nie ma fotelika. Raz jak widziałam że facet tak zaparkował a ja byłam z synkiem i padało to zaparkowałam bardzo blisko jego drzwi od strony kierowcy- żeby od pasażera mieć więcej miejsca na wyciągnięcie synka. Coś tak marudził ale jak zobaczył że faktycznie ciężko wyciągnąć dziecko z fotelika to chyba się ogarnął, bo widać że mu głupio było.

2 polubienia