Haha no wiesz oni się zdziwili że to młoda dziewczyna jedzie więc w szoku byli ![]()
to ja gadałam przez telefon w zeszłym tygodniu jadąc i w ostatniej chwili się zorientowałam że stoją. Ciach telefon schowałam a pan mi palcem pogodził ![]()
to ty też miałaś szczęście hihi
A ja czekam czy nie będzie jakiegoś mandatu bo jak byłam w ciąży i jechałam autem od lekarza to skręciłam w lewo tam gdzie jak byk był znak zakazu ![]()
i to było na skrzyżowaniu gdzie są podwojne pasy w obydwie strony
….
Kurde dobrze że nic nie jechało z na przeciwka bo bo auto by było do remontu albo na złom …. Do tej pory uważam że to mgła ciążowa mnie jakoś tak przyćmiła no bo nie znajduję innego wytłumaczenia.
No i raz wracają z apteki trasa którą jeżdżę bardzo często wjechałam pod prąd bo o czymś myślałam i kurde musiałam zawracać na tej drodze bo nie było ani zjazdu ani możliwości zjechania na właściwy pas (pas zieleni) dobrze że to było przed południem jak ludzie pracowali i nie było ruchu na drodze … ale masakra do tej pory nie wiem jak taka to zrobiłam
Ja jal.duzo jezdzilam.to.mialam super suchawke bluetooth , ogolnie baaardzo ja polecam. Jabra talk 25
Teraz przy malej juz w ogole nie uzywam , ale naprawde byla swietna
To ja mam telefon który na Bluetooth łączy się z samochodem na głośno mówiący zestaw i tak mi się dobrze rozmawia. Teraz przy małym po prostu korzystam z słuchawek AirPods
Ja też mam teraz łączność z samochodem ale w tedy jechałam męża i jakoś odebrałam ten telefon i pach stali akurat ![]()
Czasami człowiek sie zamysli i obudzi sie po fakcie
ja mieszkam w bloku i czesto parkuja pod klatka ja wyjezdzam z miejsca parkingowego i wiedzialam ze tam stoi auto i w ostatniej chwili corka mowie mama uwazaj auto:see_no_evil:![]()
normalnie zacmienie:roll_eyes:
Jeju miałam podobnie , człowiek chyba się wyłącza w takich codziennych czynnościach czasem
To u mnie był standard. Tylko ja wyższa jestem. Zwłaszcza że ja jeszcze tachałam te płytki ceramiczne jak mnie ojciec poprosił abym pojechała do klienta, bo mu coś wypadło na budowie
No tak, takie zaciemnienie umysłu zwłaszcza że ma się sporo rzeczy na głowie czasami i człowiek tak po prostu się zawiesi czy wyłączy
No albo zawieszenie jak mam karta placic i nagle czarna dziura jaki Pin ![]()
![]()
![]()
Mój mąż to się zawsze śmieje że haseł nie pamiętam i pinów
zawsze muszę się trochę zastanowić
Ja to akurat ograniam i hasla itp ale mialam moment ze niepamietałam i cyk karta zablokowana ![]()
![]()
Ja to samo ale ja mam 6 kart i póki co nie mogę zamknąć paru rzeczy dlatego się gubię
![]()
przy tylu ja napewno bym się zgubiła ![]()
To jest właśnie najgorsze że niektórzy faceci w , męskich, sprawach uważają się za lepszy od nas. Weź chłopie z dzieckiem na ręku gotuj obiad w międzyczasie gadając z panią od ubezpieczenia samochodu którym jeździsz to a tedy możemy zacząć rozmawiać ![]()
mój mąż jak odkurza a ja coś do niego mówię to on wyłącza odkurzacz ![]()
![]()
Tak a sa babki co zrobia wiecej i umia niz nie jeden facet ![]()
Dokladnie ! Oni nie ogarniaja nawet nalania mleka do butelki z woreczka , trzymajac dziecko na rekach ![]()
![]()
a my musimy gotować z maluchami na rękach, jeść na stojąco na szybkości z dzieckiem przy nodze czy iść do kibelka z maluszkiem
a w między czasie jeszcze tysiące rzeczy porobić
U nas rano to szyby tak zamarzło , -5 a odczuwalna chyba jeszcze większa ![]()
O jejku ale zimno. Dramat ![]()
![]()
![]()