O a gdzie kupowałaś, bo mi tak z Lidla się stało też że była zapakowana i nawet nie pomyślałam żeby sprawdzić wrzuciłam do pralki a poszewka dziurawa
Dlatego ja zawsze sprawdzam bo mama mojaetez kupiła pościel ale w jakimś innym sklepie i też była dziura.
No pieski też muszą mieć wygodnie haha
Teraz już będę o tym pamiętała , a ciekawe czy przyjęliby taką reklamację.
W biedronce na tej ostatniej promocji , w czwartek taki szał był. Plus , że kupiłam wtedy 6 kompletów pościeli
Masakra u nas -16 aż sie nie chce z domu wychodzić, ale musieliśmy, bo kontrola u pediatry.
To ja dostałam pościel na urodziny i zadowolona wyciągam z opakowania a tam na środku poszewki ogromna żółta plama i te plamy się podzieliły na całej pościeli jak była złożona. Tam ewidentnie coś było wylane i złożone zapakowane i na sklep…poprostu wilgotną pościel zapakowali bo takie zacieki jak po zalaniu są…
@ironiczniepateyczna my mamy szczepienie z synkiem w środę, mam nadzieję że trochę się temperatura uspokoi i będzie trochę cieplej na dworze .
No ja też liczę że już wkoncu ta pogoda wróci do normy
. Ah z tymi sklepami to teraz wlansie różne dziwne rzeczy można spotkać
O masakra… jeszcze jakby czlowiek wiedzial po czym ta plama to by spal spokojnie ![]()
![]()
U mnie sytuacja sie nie zmienila , dalej zimno , dalek bez sniegu , dalej wieje ![]()
U nas też wieje i dziś robotnicy przyjechali robić dach kościoła masakra współczuję im , tam plandeki tak rwie woatr a oni tam na tym dachu siedzą i robią w takie zimno .
U nas -16
a najstarsi mówią, że kiedyś takie zimy były normą ![]()
Ja mam ostatnie jazdy teraz i to jest masakra jak w środku ciepło a potem muszę wyjść z auta i się ubrać w kurtkę ![]()
![]()
![]()
O kurcze mozna sie nabawic przeziebienia szybko ![]()
U nas o 4 rano było -18 masakra niech to się już skończy
Właśnie sprawdzałam długoterminowa na marzec bo mamy 2 weekendy imprez urodzinowych w tym roczek i pamiętam jak wychodziłam z małą ze szpitala w adidasach i płaszczyku wiosennym a tutaj zapowiadają niby na plusie ale opady śniegu ![]()
No w tym roku mamy zimę na całego. Taka prawdziwa zima . Ale jednak przyzwyczajeni jesteśmy do niższych temperatur. U nas wieje i temperatura dwa razy tyle odczuwalna.
Właśnie nie wiem czy ja jestem jakaś dziwna ale ja sama staram się wychodzić tylko jak muszę i nie na długo. U nas wczoraj był strasznie na dworzu na słońcu jeszcze ale jak było się w cieniu i zawiał wiatr to maskara, a dziś widzę tt dziewczyny że ona ze swoim noworodkiem wychodzi przy -21 ![]()
![]()
Czy wy wychodzicie z takimi maluchami? Bo ja bije się z myślami, moja jak było -6 to marudziła
U mnie przyszla informacja , ze ma nastapic ocieplenie ![]()
Ja tonsie ciesze w sumie , ze mrozi . Niech wymrozi to cale dziadostwo ![]()
Byle zaraz sie skonczylo , bo co za duzo to nie zdrowo
ale dziewczyny Luty juz sie zaczal a jest krotki i zaraz marzec ! Marzec juz jest super
No właśnie ciekawa jestem czy to dziadostwo wymrozi. No teoretycznie tak powinna wyglądać zima. Może i lato takie będzie
U nas dzisiaj zapowiadaja deszcz i na minusie wiec zalowiada sie jutro slizgawka na drogach🙊
Gdzieś czytałam, że jeśli chodzi o choroby to sezon infekcyjny dopiero za 2 msce się skończy ![]()