Jaka u was temperatura?

I nas zapowiadają na noc marznące opady deszczu

O nie , marznacy deszcz jest najgorszy . Ja licze na to , ze jak jest taaaaka zimna zima to lato bedzie gorace :heart_eyes:

2 polubienia

O ja tak samo.
No jak dla mnie plus tych mrozów że może wreszcie tyle kleszczy nie będzie

Ja dzisiaj wyszłam z domu żeby dzieci zawieźć do szkoły i chciałam do domu wracać :joy::see_no_evil: tak było zimno.
Później jechałam z synem na EKG serca i byłam mile zaskoczona bo czekaliśmy w kolejce może 15 minut , więc szybko poszło.

Dzisiaj jechałam do lekarza z synkiem to trochę śniegu było i mega ślisko…

Ja zamówiłam rodzicom nakładki na buty antypoślizgowe, takie à la raki, bo u nas są tak skute lodem chodniki że boją się z psem wychodzić nawet na spacer. Ale chyba wzięcie na nie jest bo z przewidywanej dostawy po dwóch dniach już zrobił się tydzień… pewnie przyjdą jak lód się rozpuści :sweat_smile:

1 polubienie

No u nas na grupach też pytają gdzie to można kupić xd
A słuchajcie dziewczyny mam pytanie odnośnie meningokoków i szczepienia. Odświeżyłam post jakbyście mogły wyrazić swoje opinie :heart:

1 polubienie

U nas dzisiaj padalo i patrzcie na szyby w oknach ;(

1 polubienie

To jak trzeba gdzieś szybko jechać to tylko płakać zostaje, bo weź odmroz ten samochód

Maz godzine probował i mu sie nie udalo do konca :speak_no_evil: nie pojechal do pracy na 6 dopiero teraz pojechal ale jest tragedia na drogach

1 polubienie

Wiem co to znaczy u nas tak było całkiem nie dawno. Dzisiaj na szczęście+0.5 stopnia więc trochę to wszystko się roztapia

O ludzie , taka szybę miałam w zeszla sobotę :confused: nie szlo jej niczym zeskrobać , dopiero na włączonym silniku zaczęła odmarzać :face_exhaling: a i tak nie do konca bo miałam na środku małe zrobione okienko żebym mogła do sklepu dojechać

1 polubienie

U nas też gołoledź i marznące opady. Dramat. Niech będzie zima, ale normalna :smiley:

1 polubienie

Dokladnie :frowning: ja juz czekam na wiosne :see_no_evil::rofl:

Wczoraj wiozlam meza na sor i juz bylo mega slisko :roll_eyes: a dzisiaj to jakas masaaaakra

1 polubienie

A co sie stalo ze na sor ? :smiling_face_with_tear:

1 polubienie

Powiem wam, że już mam serdecznie dość tej zimy i mrozów. U nas jak śnieg spadł tuż przed Sylwestrem, to do tej pory się trzyma, do tego mrozy po -20, może kilka dni było w okolicy zera, co skończyło się tym, że lekko roztopiony śnieg na nieodśnieżonych chodnikach zamienił się w kilku centymetrową warstwę lodu. Miasto przez ponad miesiąc nie ogarnęło odlodzenia wielu chodników i ścieżek. I teraz ja - w 9. miesiącu ciąży codziennie niemal walczę o życie, próbując nie przewrócić się na spacerze z psem. I super by było jakbym mogła siedzieć w domu i ograniczać wyjścia, ale serio nie wiem, jak ja mam dalej funkcjonować, gdzie każde zakupy na osiedlu, spacer z psem czy dojście do przedszkola to koszmar przez śliskie chodniki. Jeszcze brakuje mi złamania ręki albo nogi tuż przed porodem. Tak więc, czekam na upały :wink:

1 polubienie

Gamon mial wypadek w pracy :see_no_evil: palec w reki mu zmiazdzyli :roll_eyes: nie nest zlamany , ale chyba ścięgna zerwane , dzisiaj umawiam go do kolejnego lekarza

Oj wspolczuje duzo zdrowka dla meza :wink:

1 polubienie

Też współczuję, paskudna sprawa

1 polubienie