to prawda człowiek czeka cały rok za latem ciepłymi wieczorami na tarasie , a w tym roku praktycznie jakby jesień była
U nas dziś fajnie chłodno jest
Dzisiaj chlodno. I trochę pada
Straszą powodzią. Ciekawe co będzie
Oby prognozy się nie sprawdziły i sytuacja była pod kontrolą
Dobrze że jeszcze się nie zaczęło a już są w stanie gotowości. Choć raz. Bo zawsze wszystko ich zaskakuje
Tak właśnie widziałam że są w gotowości to bardzo dobrze , oby jednak mimo wszystko prognoza się nie sprawdziła i przejdzie bardziej łagodnie
Oby nie było powodzi… Ja na szczęście mieszkam na terenie, gdzie nam to zupełnie nie grozi, ale sercem zawsze jestem z tymi osobami, których dotyka tragedia ![]()
U mnie jak zaczęło padać wczoraj o 22 tak skończyło dziś o 18. Cały czas padało, okropna pogoda, ale nadal dla mnie lepsza niż upał. Deszcz też jest potrzebny, ale wiadomo - w granicach.
Mnie też zalać nie powinno ale rodzice są tak na granicy niestety więc trochę się boję
Jestem z Wami myślami! Oby wszystko było dobrze i nic się nie wydarzyło złego! ![]()
Woda to żywioł straszny , nie do zatrzymania , powodzie ,podtopienia są straszne i boli kazego ,nawet tego którego to nie dotknęło ![]()
Oby wszystko było dobrze , i nikt nie ucierpiał . Oby się okazało że nie będzie tak strasznie jak zapowiadali
Te obrazy powodzi, zalanych domów, zniszczonych miejsc, zostają w głowie na długo
Oby takich sytuacji było jak najmniej… ![]()
U mnie podobnie deszcz lał niemal bez przerwy, ale i tak wolę teraz to niż męczące upały. Oby tylko bez żadnych podtopień, bo aż serce ściska, jak się słyszy o takich tragediach.
takie sytuacje naprawdę ciężko oglądać, serce się kraje za poszkodowanych.
U Nas na szczęście do tej pory spokojnie. Prognozy ske noe sprawdzily
To super póki co dobra wiadomość ![]()
Ja tęsknię za słońcem ![]()
za oknem u nas to dziś jesień ![]()
Dokladnie!
Oprocz polamanych supertuni (smuteczek) innych strat brak.