U nas też, i cały tydzień ma padać… ![]()
Nooo aż takiej pogody to nie lubię , staranie ponury dziś dzień
Noo , cały dzień taki śpiący
No dziś to cały dzień lało i tak ma być z kilka dni ![]()
Lato zleci za szybko przez te deszcze ciekawe jaki będziemy mieli sierpień
Dokładnie, lato tak szybko mija, dlatego cieszę się, gdy jest ciepło i słonecznie. Sierpień też mam nadzieję będzie przyjemny, bo fajnie wykorzystać ten czas na świeżym powietrzu zanim znów zrobi się szaro i chłodno.
Te ciepłe dni to warto je maksymalnie wykorzystać. Mam nadzieję, że sierpień nas nie zawiedzie i przyniesie dużo słońca oraz pozytywnej energii przed jesienią.
Czasem i wrzesień potrafi być bardzo ciepły , nieraz cieplejszy nic lipiec jaki teraz mamy
Ja już wątpię że u nas w tym roku będzie lato , non stop deszcz …
Mnie ta pogoda też już wkurza, człowiek by coś zaplanował, a tu co chwila ulewa albo szaro jak w listopadzie. ![]()
Nie dogodzi jak upały to kurde ochłodziło by się bo upały albo popadało by bo susza a jak pada to zrobiło by się już pogodnie bo tylko pada ![]()
![]()
![]()
![]()
Hahaha dokładnie, typowo po polsku, zawsze coś nie pasuje😂
Ale u Was też tak codziennie pada ? ;/
Zobaczycie że potencjał deszczach przyjdzie taki upał że usiedzieć się nie da
Ja tam nie narzekam . W ciąży źle znoszę upały , deszcz czy ochłodzenie to dla mnie super powietrze ![]()
![]()
U nas właśnie jest burza , mam dość tej pogody
No pewnie tak bedzie… ale lato jest krótkie to niech trochę przyjdzie takiej pogody co dzieci się będą mogły wybawić w wakacje
No my dziś wyruszyliśmy do kina , to racja z dziećmi nie ma co robić w takiej pogodzie
Kino to zawsze fajna opcja, zwłaszcza jak za oknem pogoda nie zachęca ![]()
Tak będzie o znowu wszystko wyschnie ![]()