Jaka u was temperatura?

A teraz niestety powodzie…

U nas też strasznie z pogodą ;( dopiero dzisiaj mąż mi powiedział , że nas Polską jest front „Gabriel”. I dlatego tak zimno :confused:

A kiedy ten front odejdzie?

1 polubienie

Masakra jakaś naprawdę… gdzie to lato się podziało? Człowiek czeka cały rok na słońce, a tu taka pogoda

1 polubienie

Jak sprawdzałam pogodę, to cały czas ma być deszcz… i niestety nie widać końca :weary:

Już by się przydało trochę słońca, bo to ciągłe siedzenie w domu dobija.

Takiego lata to ja nie pamiętam

Ja też nie… tragedia ;/

Sprawdzałam prognozę i 2 tyg cały czas deeeszcz :roll_eyes:

Ja też jak co to nie narzekam jestem nawet zadowolona takie lżejsze powietrze :wink:

Jej ja teraz spojrzałam na pogodę w tel to w ciągu 10 dni ciągle pochmurnie i deszczowo

To tak jak u nas ;( kiepskie lato ;(

Masakra, ciągle deszcze i burza . Szkoda lata ;(

U nas właśnie lunęło ;( a obiecałam dzieciom spacer ;( ta pogoda naprawdę już dobija ;(

My to już chodzimy niezależnie jak pada, bo ciężko trafić na ładną pogodę, a syn lubi dużo czasu na dworze spędzać

U Nas dziisiaj bylo ladnie i bez deszczu (chociaz przyszly alerty o burzach i deszczu). Ale jak wchodze na pogode to i tam koljne dni pokazuje z deszczem

U nas też ładnie, mimo alertów. Oby prognozy się nie sprawdziły, bo deszczu już jednak wystarczy . Dzieci się w domu nudzą

U nas niestety jak deszcz to od razu burza. A jak są pioruny to dla bezpieczeństwa nie wychodzę , wolę nie ryzykować.

Niby można mnóstwo zabaw wymyślać , ale jednak lato powinno być od tego żeby na dworze szaleć.
Ja ratuje się zakupami w action :wink: tam za parę złotych można kupić naprawdę fajne „zabawki” a dokładniej zestawy do tworzenia. Kupiłam jakieś zwierzątka do klejenia za 3 zł
Boxy tekturowe ze zwierzątkami za 3,5 - takie kartonowe pudełka , w których aranżuje się scenerię :wink:

1 polubienie

U nas była burza, ale na szczęście przeszła dość łagodnie. Niestety wioskę dalej już nie mieli tyle szczęścia… były podtopienia i strażacy musieli wypompowywać wodę z piwnic.