Jaka u was temperatura?

No u nas też jest straszna mgła, nic nie ma widać

U Nas niby jeszcze śnieg widac. Ale w nocy była mżawka i na lekkim minusie.- wiec wiadomo rano ślisko bardzo. Teraz już na plusie 1 stopien.

Porościągaj sobie trochę tą stronę. Nawet leżąc na boku rękę dawaj za głowę jak byś chciała coś chwycić. I masuje sobie to miejsce. Tez miałam taki ból piekaco - palący nie wiadomo od czego.

1 polubienie

To widzę, że nie tylko ja się z tym zmagam. Mi lekarz i położna powiedzieli, że to mogą być nerwobóle. Zalecili spokój :joy: ale weź bądź spokojna jak budzi Cię ból w nocy, wszyscy śpią, a Ty się męcz :smiley: wtedy to dopiero wszystko doprowadza się szaleństwa :smiley:

O mamo… Porozciągać, jak mnie złapie ten ból, to jednocześnie modlę się żeby akcja porodowa się zaczęła. Nie wiem co gorsze…
Mam akurat niebawem kontrolę u lekarza więc ciekawe co na to powie, ale obstawiam że albo mały jakoś niefortunnie leży albi skóra z rozciąganiem już nie wyrabia.

Tak kopie w to miejsce ale jak będziesz rozciągać skórę to ona będzie bardziej rozciągnięta i przyzwyczai się do tego

1 polubienie

Ja na szczęście nie miałam takich nerwobóli, no ale straszne kopniaki miałam, że już mnie wszystko bolało. A jak wyciągnęli synka to pomiędzy żebrami miałam wrażenie że się zapadło wszystko jakbym miała dziure i pustkę tam.
Co do pogody, to u nas zimno i mglisto od kilku dni niestety :face_with_peeking_eye:

U nas od 12 godziny taka mgła że nic nie widać masakra. Przez okno wyglądam i jakbyś cały rynek zadymiony tak to wygląda :see_no_evil:

U nas jeszcze jakoś się trzyma śnieg , do tego mgła i nic nie ma widać

To u mnie został śnieg tylko? Odkąd spadł 20.11 to jeszcze się trzyma. Ale od paru dni mgła konkretna też jest u nas :roll_eyes: także z uroczej zimy to tak niewiele zostało

U nas się jeszcze trzyma lekko, ale zobaczymy jak długo, wątpię że do soboty

Oby się udało , ja liczę że u nas coś sypnie wkoncu :sweat_smile:

I nas mgła od kilku dni się utrzymuje. Ale dziś na kilka godzin wyszło słoneczko aż chciało że zyc hihi

U mnie (Płock) dzisiaj tempratura mocno na plusie. Chlapa się zrobiła, śnieg topnieje, do jutra nic nie będzie. Totalna odwilż i tak do końca tygodnia…

U nas to już niestety długo nie było słońca… :face_holding_back_tears:

No dzisiaj jak wyszło to aż się milej zrobiło. Tak fajnie świeciło przez okna aż w pracy kaloryfery pozakrecalysmy

1 polubienie

U nas tak już jest któryś dzień niestety :frowning: szkoda, bo taka pogoda zniechęca do spacerów, ja też w takiej pogodzie się czuję tak bez sił, bez życia :upside_down_face:

Ja mam to właśnie teraz , nocne karmienie właśnie się kończy a ja zamiast małą odłożyć i iść spać siedzę na forum i czytam komentarze :blush: w rano by się chciało pospać :grin:

Oj tak , jest 6:45 wlasnie mala skonczyla jesc i ja zamiast spac siedze sobie grzecznie na forum i nadrabiam :see_no_evil::rofl: zanim teraz zasne to znowu godzinka i bedzie trzebabylo wstawac

1 polubienie

Ja tak samo, nie mogę już zasnąć i czekam aż mała wstanie na jedzenie :stuck_out_tongue_closed_eyes: