Ja nigdy nie czytam pana tabletki. Chociaż może powinnam bo chyba dużo ciekawych informacji mogłabym dowiedzieć się.
Dużo osób sugeruje się tym co pisze Pan tabletka oraz srokao :)
Ja mam z mescomp takiego pieska i właśnie w nim możemy też te rozpylać te antybiotyki, bo sprawdzajcie niektóre sobie z nimi nie poradzą.
My mamy nebulizator Sanity Pro, w zestawie są maseczki dla dorosłego i dziecka, końcówka do ust i do nosa, a także irygator do płukania nosa i zatok. Można ustawiać wielkość cząsteczek, są 3 stopnie - jedno na nos, zatoki i gardło, drugie na oskrzela, trzecie na płuca. U nas bardzo się sprawdza.
Pediatra poleciła mi Novama Familino by Flaem i jestem z niego jak na razie zadowolona. Wygodny w użyciu i spełnia swoją rolę :)
Dziękuję za wasze głosy, :)
Dobrze jeżeli ktoś używał więcej niż jednego nebulizatora. Wtedy ma porownanie i witać różnice w użytkowaniu;)
Oj tak , my w szpitalu kiedyś dostaliśmy taki super ale głupia byłam zr nie zapisałam modelu
Femka a Ty masz takie doświadczenie? :)
Najlepiej nie używać wgl ;) żeby dzieci były zdrowe zawsze to by było super
my mamy nebulizator firmy medel wygląda staro taka zwykła kostka ale mamy go juz przeszło 10 lat;) i przyznam ze ostatnio chciałam kupić jakiś fajniejszy napewno nowszy;) wkońcu obecny ma już swój staż;) ale skoro działa to moze nie ma sensu zabierać sie za zakup nowego
Ja polecam Misia Microlife NEB400 :)
3 rok go uzytkuje i jestem mega zadowolona :)
ja mam teraz z microlife i jest super
Ja ze swojego z microlife też jestem zadowolona .
Chyba najczęściej polecany :)
Ja mam pieska z mesmedu i podobno radzi sobie ze sterydem a to najważniejsze.
już się powoli zaczyna sezon chorób
Ja nadal nie kupiłam. Właśnie dużo słyszałam o tym misiu, a powiedzcie mi dziewczyny - on ma w zestawie tą maskę i dla dzieci i dla dorosłych? I czy przez niego przechodzą te lekarstwa? Bo to podobno ważne, a ja się kompletnie nie orientuje w temacie.
O piesku nie słyszałam, poczytam :)
Ja zdecydowałam się na krówkę Esperanza Breeze. W zestawie są dwie maski, dla dzieci i dla dorosłych i osobny ustnik. Kupiłam na allegro w dobrej cenie. Ma fajne opinie i u mnie sprawdza się super.
Mama Wojtusia są końcówki wymienne do tego inhalatora microlive? Muszę poszukać he