Jaki nebulizator wybrać?

Ja nigdy nie czytam pana tabletki. Chociaż może powinnam bo chyba dużo ciekawych informacji mogłabym dowiedzieć się.

Dużo osób sugeruje się tym co pisze Pan tabletka oraz srokao :)

Ja mam z mescomp takiego pieska i właśnie w nim możemy też te rozpylać te antybiotyki, bo sprawdzajcie niektóre sobie z nimi nie poradzą. 

My mamy nebulizator Sanity Pro, w zestawie są maseczki dla dorosłego i dziecka, końcówka do ust i do nosa, a także irygator do płukania nosa i zatok. Można ustawiać wielkość cząsteczek, są 3 stopnie - jedno na nos, zatoki i gardło, drugie na oskrzela, trzecie na płuca. U nas bardzo się sprawdza.

Pediatra poleciła mi Novama Familino by Flaem i jestem z niego jak na razie zadowolona. Wygodny w użyciu i spełnia swoją rolę :)

Dziękuję za wasze głosy, :) 

Dobrze jeżeli ktoś używał więcej niż jednego nebulizatora. Wtedy ma porownanie i witać różnice w użytkowaniu;)

Oj tak , my w szpitalu kiedyś dostaliśmy taki super ale głupia byłam zr nie zapisałam modelu

Femka a Ty masz takie doświadczenie? :)

Najlepiej nie używać wgl ;) żeby dzieci były zdrowe zawsze to by było super 

my mamy nebulizator firmy medel wygląda staro taka zwykła kostka ale mamy go juz przeszło 10 lat;) i przyznam ze ostatnio chciałam kupić jakiś fajniejszy napewno nowszy;) wkońcu obecny ma już swój staż;) ale skoro działa to moze nie ma sensu zabierać sie za zakup nowego

Ja polecam Misia Microlife NEB400 :) 

3 rok go uzytkuje i jestem mega zadowolona :)

ja mam teraz z microlife i jest super 

Ja ze swojego z microlife też jestem zadowolona .

Chyba najczęściej polecany :)

Ja mam pieska z mesmedu i podobno radzi sobie ze sterydem a to najważniejsze. 

już się powoli zaczyna sezon chorób 

Ja nadal nie kupiłam. Właśnie dużo słyszałam o tym misiu, a powiedzcie mi dziewczyny - on ma w zestawie tą maskę i dla dzieci i dla dorosłych? I czy przez niego przechodzą te lekarstwa? Bo to podobno ważne, a ja się kompletnie nie orientuje w temacie. 

O piesku nie słyszałam, poczytam :)

Ja zdecydowałam się na krówkę Esperanza Breeze. W zestawie są dwie maski, dla dzieci i dla dorosłych i osobny ustnik. Kupiłam na allegro w dobrej cenie. Ma fajne opinie i u mnie sprawdza się super. 

Mama Wojtusia są końcówki wymienne do tego inhalatora microlive? Muszę poszukać he