Czy maseczki w waszych nebulizatorach mają otwory? Bo słyszałam, że lepiej używać takie bez otworów, wtedy więcej leku wdycha użytkownik.
Moje maja
U mnie mają otwory. W sumie nie widziałam takich żeby nie miały.
Na ostatniej wizycie zapytalam pediatry czy moglby cos polecić (ma dziecko trochę starsze od naszego) i polecił mi Flaem 4neb bo on sam go używa. Więc zakupiliśmy, ale jeszcze nie używaliśmy (odpukać). Czy któraś z Was ma taki model? Ja w necie czytałam dużo opinii o nim i wiadomo, trochę na plus trochę na minus :)
My kupiliśmy z Microlife (taki misiek). Ale na razie używałam sporadycznie o niech tak zostanie.
Ten piesek z mesmedu daje radę właśnie z tymi sterydami. nam polecała położna
My z polecenia pediatry kupiliśmy nebulizator firmy microlife. Daje radę , bezawaryjny. Mogę szczerze polecić
Również mam z Microlife, już 8 rok leci, bez żadnej awarii. Chociaż z tego co wiem w razie reklamacji nie robią problemu, można szybko załatwić. I części wymienne można dokupić w aptece bez problemu (maseczki, zbiorniczek, przewód). Termometr i ciśnieniomierz też mam z tej firmy.
Ja mam novamed Nekla i na opakowaniu jest napisane że dożywotnia gwarancja hah ale póki co 3 lata i sprawuje się okej
Microlife pożyczałam ostatnio od koleżanki i muszę go kupić bo super jest
Polecono mi nebucare, ale skoro sporo z was wypowiada się na temat microlife, to bardziej bym się ku temu skłaniała. Przed nami zakup
Ja polecam zajrzeć na stronę Pana Tabletki poczytać o tym i wybrać coś z jego polecajek . Gościu zna się na rzeczy:)
O tak, pan tabletka to musy have obserwowanych osób dla rodziców . Tam skarbnica wiedzy w różnych dzoeciowych i nie tylko kwestiach
Tak dużo wiedzy od niego
Również mam nebulizator formy Microlife. Na dziecku jeszcze nie testowałam, bo jest za małe ale nam dorosłym pomógł już przy nie jednym przeziębieniu.
Zerknęłam do pana tabletki i tego mojego microlife nie ma ;) ale jestem mu wierna od 9 lat i daje radę :)
Tak naprawdę każdy da radę ja mam jakiś z apteki kupiony 12 lat temu i też daje radę maseczki tylko nowe dokupujemy. Microlife są bardzo dobre a tych przenośnych w ogóle nie słychać
Taaak , ale jestem za tym ze jak kupujesz to porzadny by był na lata