Jakie macie pasje, hobby, zainteresowania, które sprawiają wam przyjemność? Wychodzę z bardzo ciężkiej depresji, chciałabym coś takiego mieć, bo moje życie to wegetacja od 2 lat.
Ja miałam hobby wyplatać makramy, dawało mi to dużą satysfakcję kiedy zrobiłam sobie coś ładnego do domu ![]()
Ja mam swoje roslinki
cytryny , limonki , pomarańcze, mandarynki , cedro , figowce , bananowce , generalnie rosliny śródziemnomorskie na ogrodzie (obecnie w piwnicy) + opuncja figowa ,a w domu to co mi sie podoba i akurat przytargam do domu , glownie hoye , ale mam tez geranium ktorego nie lubie a trzymam je dla mojej mamy
szczawnik trojkatny , pachire , wanilie , storczyka i tak w sumie zalezy co akurat dopadne na polce śmierci, zawsze staram sie kupic cos za bezcen i ratowac . Lubie przy nich chodzić i zawsze mnie to odpreza . Najgorzej tylko jak trzeba ta moja sycylie przesadzic do wiekszycj donic
wtedy to kilka dni roboty od rana do wieczora
świece sojowe
bukiety ze wstążek
szydełkowanie (moja ciocia robi serwetki jako obrus na stół)
piłeczki kalczukowe (babcia takie coś robi)
tworzenie biżuterii / zawieszek do smoczków (akurat szukam idelnej zawieszki)
pływanie, sauna
joga lub siłownia
krzyżówki/sudoku
Na start poprostu wyjdź na świeże powietrze , oddychaj nim
może piesek Ci pomoże w wychodzeniu do ludzi :)?
U mnie dwie córki więc mam co robić i nie polecę Ci aktualnie nic twórczego prócz gotowania prania, mycia podłóg , odkurzania ![]()
O tak ! Piesek ro wspanialy towarzysz zycia
Ostatnio szydełkowanie jest modne
ja wolę czytać, oglądać filmy i prowadzę stronę na fb jako bloger ![]()
Wiosna lato jesień chodzenie po górach, mniejszych większych zawsze odnajduję tam spokój, na zimę wyklejam diamenciki. Jestem też strażakiem w OSP i opiekunem młodzieżowej drużyny pożarniczej, lubię to pomimo iż pochłania dużo czasu. Wiem że to co robię będzie miało efekt w przyszłości co motywuje mnie dodatkowo do działania
W simie lubię rysowanie
Szkoła Rysunku i Malarstwa Pałacyk - poznaj nowe miejsce na artystycznej mapie Wrocławia - Radio Wrocław Zastanawiałam się nad zapisaniem się do szkoły malowania.
Wow to bardzo amibitnie
w sumie teraz rola OSP bardzo wzrosła i dobrze. Dużo wyjazdów masz za sobą? ![]()