Ooo, dziękuję bardzo . Ja używam z Avon , ale tylko początku działało ![]()
![]()
Mam tak samo ! Entuzjazm przy umawianiu sie a gdy przychodzi tej dzien to czesto jest po prostu masakra , albo leń albo zle samopoczucie albo młoda nie wspolpracuje …
@Mamamiski odzywka w spreyu ? O kurde podeślij fotkę koniecznie . Nie obciaza wlosow i nie ma po niej uczucia tlustych ? Jesli nie to misze sprobowac !
Moje postanowienie, to aby szczęśliwie urodzić, nie zwariować w połogu i starać się wychować jak najlepiej małego człowieka ![]()
A z takich dodatkowych, to w ubiegłym roku miałam postanowienie aby zgłosić się do teleturnieju Postaw na Milion, ale tak odwlekałam uzupełnienie tego kwestionariusza i odesłanie go, że w końcu okazało się że jestem w ciąży nooo i odpuściłam
ale może go uzupełnienie i odeśle jak już urodzę
i zobaczymy czy zaproszą na casting ![]()
Wooow ! No trzymam kciuki zeby sie udalo ! Ja to jestem madra przed telwwizorem , a na miejscu chyba zjadlaby mnie trema i nie wiedzialabym jak sie nazywam
chociaz postaw na milion to bardzo teudny teleturniej moim zdaniem , wiec szacun razy 2 .
Jak cos ruszy w tym temacie , nie zapomnij sie tutaj pochwalic a najlepiej mnie oznacz , bo bedzie mnie dreczylo po nocach czy sie udalo czy nie ![]()
U mnie raczej brak postanowień
Zobaczymy co przyniesie Nam życie z 2 Maluchów - jednak noworodek i Synek 25 miesiecy to bedzie wyzwanie ![]()
Moim postanowieniem noworocznym jest, żeby przetrwać i nie zwariować ![]()
A tak serio to mam postanowienie, żeby więcej o siebie dbać i zacząć ćwiczyć, bo 7 tygodni po porodzie mam spory brzuch (rozeszły mi się mięśnie i muszę nad tym popracować) ale nie traktuje tego jako postanowienie noworoczne. Po prostu tak wyszło, że wizytę u fizjo mam 30.12 a wcześniej na własną rękę nie chce ćwiczyć żeby sobie nie zrobić krzywdy (jestem po cc).
Dla mnie to też jest idealne podsumowanie planów na nowy rok! ![]()
Dodałabym jeszcze- nie zwariować! ![]()
![]()
Moje postanowienie to zachować ten spokój i cierpliwość, którą zyskałam podczas ciąży ![]()
No nie może sie obejść bez postanowienia związanego z wagą - obiejcuję sobie, że po porodzie, który już jest na początku stycznia, zabieram się do roboty i zrzucam kilogramy!
Ja bym do tego jeszcze dodała wyspać się od czasu do czasu ![]()
![]()
![]()
Bardziej to traktuje jako formę dobrej zabawy i przeżycie czegoś innego w życiu
w tym teleturnieju jest tak, że wiedza wiedzą ale też trzeba mieć ogromne szczęście bo te pytania statystyczne to czasami rozkładają człowieka na łopatki
muszę w końcu usiąść z siostrą i wypełnić ten kwestionariusz bo naprawdę jest tam sporo pytań ![]()
U mnie się to nie sprawdza
lubię stawiać sobie cele przez cały rok.
Tak jestem już zapisana do lekarza na wizytę
mam nadzieję że mi coś pomoże na moje dolegliwości ![]()
Ja planuję wrócić do formy po ciąży, znaleźć czas na siłownię albo basen. Takie typowe to moje postanowienie w tym roku
Jeszcze trwają rozważania, albo żłobek albo wrócę na pół etatu i będziemy zmieniać się w opiece,.bo dziadków nie mamy na miejscu ![]()
Halo! Przypominam się
@asiam1 to widzę, że jest nas więcej
@Kikip ooo , to życzenie powodzenia żebyś się dostała ! I żeby był wygrany milion!
ja nie jestem na tyle mądrą i nie dałabym rady , więc brawo ;D @Maja.zielonka to super, to najważniejsze, że już są jakieś kroki do przodu !
@daga1271 to będzie moje postanowienie na kolejny rok!
@Mamii no jak na pół etatu to fajnie, bo do żłobka bym nie dała tak szybko ![]()
![]()
Schudnąć 14 kilo
to takie najważniejsze
Tak tak czasem widzialam i wlasnie sie zastanawialam kto i dlaczego mialby znac takie szczegoly
ale licze , ze sie Tobie uda i , ze bedziesz miala o milion wiecej na drobne wydatki ![]()
A w ogole dlaczego konkretnie postaw na milion ? Nie chcesz sprobowac tez w innych teleturniejach ?
@Magdallenka0897 do tego to jeszcze dlugaaaa droga
ale skoro mówimy o postanowieniach noworocznych to mam na to przecież cały rok ![]()
@asiam1 ja nie jestem wyrywna do tego typu rzeczy, można powiedzieć że jakiekolwiek wystąpienia mnie paraliżują, a Postaw na Milion dlatego, bo występuje się w parach i jakoś mam wrażenie że będzie mi raźniej aby przełamać pierwsze lody i chce wystąpić ze starszą siostrą która jest mega opanowana w stresowych sytuacjach, nie to co ja
myślałam jeszcze o Jaka to melodia, bo bardzo lubię ten teleturniej ale już bardzo długo go nie oglądałam i już nie jestem na bieżąco z repertuarem który grają.
@daga1271 @Mamamamusia myślę że do Waszych postanowień również mogę się przyłączyć, nie wiem finalnie ile mi zostanie do zrzutki, ale już jestem +20…
Ahh rozumiem to zmiania postac rzeczy , widzialam kiedys w milionerach podwojnych graczy ale to chyba bylo kiedys na mikolajki i charytatywnie jesli sie nie myle . Nie zmiania to faktu ,ze trzymam kciuki 🫶🏼
U mnie to będzie raczej rok małych kroków niż wielkich postanowień ![]()
Chciałabym trochę zwolnić, być dla siebie łagodniejsza i nie wymagać od siebie perfekcji. Zdecydowanie więcej spokoju, cierpliwości i czasu razem z dziećmi, bez ciągłego poczucia, że „powinnam jeszcze coś”.
Dla siebie – zadbać o odpoczynek, słuchać swojego ciała i głowy, odpuścić to, co mnie niepotrzebnie obciąża.
Bez presji, bez listy „muszę”. Jeśli coś się zmieni – super, jeśli nie – też w porządku
taki trochę reset (od pracy, toksycznych znajomości).