Ale to @Kikip pisała o postaw na milion
a kurczę to w jaką to melodia te piosenki się powtarzają ? Nawet nie wiedziałam
a krzyżówki albo koło fortuny? Jak już jesteś taka odważana , żeby gdziekolwiek iść to warto wszędzie spróbować wziąć udział a może gdzieś się odezwą albo i wszędzie ![]()
Jakis czas temu , taka babeczk odemnie z miasta byla i w milionerach i w 1 z 10 i w czyms jeszcze ale teraz nie kojarze . Wiec wydaje mi sie , ze szanse bylyby duze , ale jesli mialaby treme to wiadomo . Ja zawsze jestem madra przed telewizorem , bo jak sie pomyle lub czegos nie wiem to nic nie trace , a tam to juz czlowiek jednak ostrozniej gra
No to wiadomo , że zawsze jest inaczej na żywo , niż w telewizji , stres musi być ogromny no i wiadomo w głowie by było też coś takiego czy aby na pewno dobrze myślę
Ale świetny pomysł! Zgłaszaj się koniecznie, dacie z siostrą czadu
do mnie nie dawno pisała babeczka odnośnie castingu do ugotowanych czy nie chciałabym wziąć udziału
bo tam widziała jakiś mój filmik na tt z gotowania
ale nieee, aż tak dobrze nie gotuję
a sama z siebie zgłaszałam się do the traitors ale kurcze nie odezwali się :< marzy mi się, żeby zrobili wersję Azja Express ale dla takich zwykłych ludzi, wtedy bym się zgłaszała tak długo dopóki by mnie nie wzięli
mój znajomy był w kole fortuny i zgarnął 20 tysi ![]()
No właśnie my mamusie forumowe będziemy trzymać za was kciuki @Kikip tylko daj nam znać kiedy będziesz w telewizji
o kurczę, taka okazja to mogłaś chociaż spróbować
a co to wgl za program , pierwszy raz o nim słyszę , gdzie to można obejrzeć ?
Nie wiem o który pytasz ? Ugotowani? Kiedyś to leciało na TVN, a teraz zrobili reaktywację, spotykają się 4 osoby i każdego wieczora inna przygotowuje przystawkę, obiad i deser dla innych i się potem oceniają ![]()
Czy o the traitors? Tam to znowu mi się podoba cała fabuła tego programu, spośród uczestników są lojalni i 3-4 zdrajcow, lojalni muszą wytropić kto jest zdrajcą a zdrajcy muszą nie dać się złapać, że to oni nimi są, jak nie oglądałaś to polecam bardzo, mnie mega wciągnął i mega mi się podobał ![]()
Zapomniałam zupełnie o tym ![]()
![]()
Ale mam dokładnie tą, tylko kupiłam w Rossmannie
Włosów mi nie obciążała, używałam i na mokre i na suche, tylko na suche uważałam z ilością, żeby nie wyglądały na tłuste. Generalnie to miałam po niej mięciutkie włosy i pachniały pięknie
@Magdallenka0897 oznaczam też ciebie, przepraszam, że tak późno, ale byłam wczoraj zabiegana
Z tymi postanowieniami co do schudnięcia to zawsze mam pełno , ale one nigdy do lutego ani nie dotarły ![]()
![]()
@asiam1 u nas to w 1z10 nauczycielka z polskiego od nas byla w tv i poległa na pytaniu z polskiego właśnie ![]()
tak, że stres tam musi być ogromny
To tak jak ja, nawet do końca stycznia nigdy nie udało mi się wytrwać w postanowieniu
teraz mam dużą motywację, bo nie mieszczę się w żadne ciuchy sprzed ciąży. A mówili, ze po ciąży szybko się chudnie, a mi została ponad połowa do zrzucenia (jakieś 10-11 kg). Czuję się oszukana ![]()
Oo dziekuje , chetnie wypróbuje.
@Wesola95 oo the traitors to petarda ! Sam klimat mi sie mega podoba . A widzialas mafie na youtube ? Albo sabotażystę? Tez podobne ![]()
Azja eksperss przygoda życia, mogliby stworzyć dla zwyklych ludzi . W koncu nie oglada sie tego dla konkretnej osoby a dla adrenaliny z zadan , ktore wykonuja . Ale ugotowani tez ciekawi , szkoda, ze sie nie podjęłaś. Z Twoja charyzmą cos czuję, ze bys wygrała ![]()
![]()
Sabotażystę od Reziego? oglądałam, ale tylko ten ostatni sezon, fajnie się to oglądało!![]()
Do Azji express bym Ciebie zabrała, robilibyśmy tam cały content ![]()
![]()
Tak i Mafie od Friza
Ooo
to lecimy ! Z naszymi bobasami na rekach bysmy to ogarnely bez problemu . Czas pisac list do TVN , zeby sie ogarneli i zrobili dobry uczynek dla nas ![]()
A ile czasu jesteś po porodzie?
Ja miałam tak, że przez pewien czas waga ciągle stała w miejscu… a później po prostu sama spadła, mimo że nic nie zmieniłam w swoim stylu życia i w 5 miesiącu po porodzie udało się wrócić do wagi sprzed ciąży.
Dla mnie największym oszustwem był tekst, że małe dzieci to tylko jedzą i śpią ![]()
@Mika1 7 tygodni. Bardzo szybko zrzuciłam 8 kg, a od 5 tygodni waga stoi w miejscu. Dobrze wiedzieć że udało Ci się w piątym miesiącu wrócić do wcześniejszej wagi. Ja ciagle słyszałam i czytałam jak inne mamy wracają do wagi sprzed ciąży jeszcze w połogu, a ja po zakończeniu połogu mam brzuch jakbym była w 5-6 miesiącu ciąży
Mi chodziło o to the traitors, to zapowiada się mega fajne muszę obejrzeć
oglądałam kiedyś właśnie coś podobnego na netflixe, że kto dostanie milion czy jakaś tam spora sumka w walizce to musi to tak ukrywac, żeby nikt się nie dowiedział, że to właśnie ta osoba go ma bo mogą ją wyrzucić z programu
@Mamamiski dzieiuje bardzo! Wiele razy go widziałam, ale nie wiedziałam , że jest taki dobry
@Maja.zielonka chyga tak dużo z nas ma co roku ![]()
Aa mi to znowu pierwsze kg szybko poszły przez miesiąc 15 kg w dół jeszcze tylko 3 i waga wróci przed ciąży ![]()
To wgl oszustwo ![]()
![]()
nawet pierwsze dni tak nie było
mi waga jak szybko szła w dół tak teraz nagle stanęła , teraz to jakiś ruch by się jeszcze większy przydał
byle do wiosny to lepiej będzie z tym ruchem ![]()
Dokładnie! Z niecierpliwością czekam na wiosnę. Teraz niby jakiś tam ruch mam, wychodzę na krótkie spacery ale takie na serio krótkie bo przeprowadziliśmy się na wieś i do drogi asfaltowej mam do przejścia jakieś 800 metrów polna drogą gdzie jest pełno dziur i kamieni. Niby gondola ma dobrą amortyzację i spaceruję bardzo wolno ale i tak mam jakieś opory żeby tamtędy chodzić codziennie. Boję się że za bardzo wytrzęsie bobasa. Wychodzimy też na taras żeby trochę się przewietrzył, dobrze że mamy długi taras to chociaż trochę spaceru mam ![]()
Chociaż u nas pogoda już jest jak w wiosnę
tylko brak słoneczka , no i jakby to był kwiecień to każdy już by na bluzach chodził
ale chociaż bobas dobrze śpi
Ja jeszcze nie mam postanowienia ogólnie, nie wiem jak wy ale u mnie często gęsto zapominam o swoich postanowieniach i tak szlak ich trafia po pewnym czasie …przez kilka ostatnich lat nie postanawiałam sobie nic
poprostu niech życie pokaże co mi da na ten kolejny rok
co roku coś się dzieje w tamtym roku wzięłam ślub, urodziła mi się córka, w tym roku urodził mi się syn , kupiliśmy działkę na nasz nowy dom .
ciekawa jestem co ten rok nam przyniesie
bocian niech gdzie indziej ląduje bo rtzy razy dzieci rok po roku to ja oszaleje ![]()
Może kiedyś więcej wezmę się za postanowienia, narazie odpuszczam i daję życiu toczyć się bez postanowień ![]()