Zawsze można napisać że chce się powrócić do tematu dziewczyny z chęcią wracają i udziela rady
Pewnie, że tak wystarczy zadac pytanie i zaraz pojawiają się odpowiedzi ;)
To dobrze też wiedzieć
Czasami trzeba powtorzyc pytanie albo nawiazac odpowiedzia na zadane pytanie w watku bo czesto schodzimy z tropu i ciezko tutaj sie odnalezc tak naprawde ;)
Na pewno też widać że prócz wodzącego tematu są poboczne tego nie da się uniknąć ja czssto np pisze na temat czssc a część pobocznie na inne i uważam że to też dobra rzecz.
A generalnie wystarczy po prostu odświeżyć pytanie dotyczące tematu i na pewno pojawia się odpowiedzi :) bo oprócz tego że rozmawiamy ze sobą na pewno chętnie dzielimy się też doświadczeniem i pomocą :)
Aiisa dokładnie tez często odpisuje nawet na kilka pytań w jednym ;) i czasami każde na inny temat
Jak się jest tutaj codziennie to wiadomo o co chodzi i mnie się to nawet podoba że potrafimy tak fajnie sobie "pogadać" no fakt dla nowych mam może to być na początku trudne do ogarnięcia ale szubciutko idzie się wkręcić ;)
I tak jak piszecie wystarczy napisać żeby wrócić do tematu i gotowe :)
paatka ja tez miałam problem na pczątku...wchodzę w temat a tam pisza o czym innym,ale tutaj misie tak lekko pisze i czyta ze wystarczyło cofnąć sie o kilka wypowiedzi i wiadomo o co chodzi.
jak ktos jest tutaj w dzien w dzien to nawet wchodzac juz w dany watek wie o czym gteraz trwa dyskusja ale faktycznie mozna sie poglubic bo nie kazdy ma czas aby calymi dniami tutaj siedziec ;)
Trzeba być czujnym :p odbiegamy niekiedy mocno od tematu :)
Mi się czasami ciężko tutaj odnaleźć. Ale to może kwestia przyzwyczajenia tak jak mówicie
Klaudia jak zostaniesz z nami na dłużej to ogarniesz to :)
Ja też tak miałam że tu zonk temat wgl odbiejacy od pytania ale wtedy staram się i w rozmowę wejść jeśli mnie interesuje a jak nie to tylko na temat odpowiedzieć główny.
Pattmazz mnie zawsze interesują nowe mamy bo niektóre właśnie rezygnują a inne ogarniają i się wkręcają. A pamiętam jak zaczęłaś się pojawiać i tak w sumie od początku mniej więcej ogarniałaś co się dzieje i z czasem coraz więcej było widać cię na forum.
Klaudia jeszcze trochę posiedzisz i sama będziesz pisać tak naturalnie tzn słowotok sam się napisze poboczny odbiegający od tematu ja jak kiedyś tu wlazłam 1 raz to też zonga miałam jak tu ugryzc i wejść w rozmowę bo nie kumalam co się dzieje na początku i pisałam tylko odpowiadając na główny wątek a po paru dniach to już pisało się samo i wbrew pozorom nawet to szło choć wtedy też układ forum był inny i działały lupki no ale może będzie to naprawione :)
Gugus ja wlansie też czssto w jednym wątku nieraz prowadzone są 3 tematy poboczne i główny który też odbiega od czasu do czasu na inne tematy oprócz teho konkretnie i pamiętam jak pisałam i było i o tym i tamtym heh i szło to jakoś naturalnie tak się " rozmawia"
A co do rozmów to ja się cieszę że tak jest można sobie "pogadać" pisząc i atmosfera na tym forum jest naprawdę super oby taka zawsze była!
A wracając do łóżeczka nie boicie się o te materace z kokosem gryka itd że zalega się robale? Brr.
Aiisa a jak się tam zalegają robale ? Ja mam pianka-kokos? Tam też mogą się zalegnac robale?? Jak tak to wymieniam. Tylko jako materac kupić?
No właśnie, te materace są "narażone" na robactwo?? Chyba aż tak się nie znam na materacach żeby to wiedzieć
O mój Boże robale? to chyba musiałyby leżeć gdzieś w wilgotnym pomieszczeniu..
Czesto własnie w tym materacach dziecięcych sa robale bo człowiek kupi materac założy poszewkę na to prześcieradło i tak naprawdę nie wiem co pod poszewką zalega tym bardziej jak dzieci często moczą w łóżeczkach albo przynoszą coś z dworu i wskasują na łóżko zamin sie wykapią. Wszystko się wsiąka i bakterie niestety się tam mnożą
Aisa tak czytalam o tym. Mój synek po jakimś czasie za l żadne skarby świata nie chciał spać w swoim łóżeczku i tak szukałam przyczyny. Czytałam właśnie o tych robakach. Obejrzalam cały materac i na szczęście nic nie znalazłam i teraz zawsze to robię jak zmieniam małej pościel
Matko robale Muszę sprawdzić też różyczko naszej małej bo w ciągu dnia nie chce w ogóle w nim spać