wlasciwie to chyba kazda byle atrakcyjna dla dziecka
mojej siostry synek lubi i ciaganie wywrotek i pchanie wozka z lalkami. maluch ma 3 lata i widac, ze dal niego to bez roznicy czy to zabawka dla dziewczynki czy chlopca
Bo czasem jest tak, że dziewczynki bawią się autkami, a chłopcy lalkami
Znajomi mają bliźniaki, chłopca i dziewczynkę no i kupują zawsze po 2autka dla niej i dla niego bo ona uwielbia A lale dostaje tylko przy okazji urodzin czy innych “świąt” od rodziny czy znajomych
Jeśli idziemy na spacer czy do piaskownicy sprawdzi się piłka czy foremki, grabki
na świeżym powietrzu na pewno świetnie się sprawdzą bańki mydlane
moj brat ostatnio pokazal swojej coreczce banki mydlane a teraz ta caly czas chce aby ktos jej puszczal
Gdy Pola była młodsza zawsze zabierałyśmy piłkę, łopatkę i wiaderko, bańkl mydlane i ulubioną przytulankę
Ja gdziekolwiek jadę to w torbie laduje grzechotki i ksiażeczka.
Snakerka baniek jeszcze nie testowaliśmy ale jak będzie cieplej muszę małemu pokazać.
różne rzeczy są atrakcyjne dla dzieci, ważne, żeby były bezpieczne
My na razie też na etapie grzechotek ale latem może już łopatka i w piaskownicy zabawa.
U nas klocki takie duze się sprawdziły budujemy garaze i parkujemy super dla chłopaków
Ja to już bym chciala sie pobawic wpiaskownicy.
oby tylko zima się nie przesunęła, ja już czekam na wiosnę, jeszcze tylko ważne, żeby wybierać piaskownice do zabaw, gdzie jest często wymieniany piasek, a najlepiej, kiedy piaskownica jest zakrywana.
mysmy oststnio w szpitalu byly takze bez zabawek by sie tam nie obeszlo bo dziecko by sie zanudzilo
my tez jestesmy na etapie grzechotek ale latem maly bedzie mial juz roczek i wtedy bedziemy bawic sie czyms innym
A przy obecnych mrozach nawet na spacer wyjść nie można to o niczym innym nie myśli się jak o wiośnie:)
Zuzia zdążyła w tym roku być pierwszy raz na sankach nie chciała z nich w ogóle zejść… ale teraz jest niestety na razie za zimno no i śniegu nie zbyt dużo
ja tez myslalam zeby kupic samka, ale corka jeszcze nie siedzi stabilnie i lekarz mi odradzil zakup