Zabawki do piasku u nas tez juz czekaja. Ja kiedys na jakiejs loterii wygralam i czekaly az bede miala dzidziusia.
mój mam sporo zabawek do piaskownicy, ale jak z nim idziemy to przeważnie leżą w piachu a on chodzi po placu zabaw, huśta się itp, a babek nie robi
moja to jak wejdzie do piaskownicy to najpierw wyrzuci zabawki a potem sie bawi samym piachem
u nas to najważniejsze sa kamyczki w piasku ;o)
A u nas zestaw gryzakow poza domem osobno. Jeszcze niedawno jeden a teraz juz cztery.
ja muszę pilnować mojego synka, bo lubi jeść piasek
moja jeszcze za mala na zabawy w piasku ale kolorowe kubeczki juz teraz ja interesują
my teraz kupilismy malej do piasku traktor z przyczepa i wozi sobie tam piasek oraz taki mlyn z gory sie sypie paseka a kolo sie kreci
mój synek uwielbia się bawić w piasku! szczególnie lubi kopać dołki
dzieci uwielbiają się bawić w piasku, szkoda tylko że nie wszystkie piaskownice są zakrywane na noc, u nas właśnie taka jest, a ludzie na osiedlu mają też koty…ja jednak będę szukała w okolicy piaskownicy zakrywanej, kto wie ile zarazków znajduje się w takich prowizorycznych piaskownicach…
ja sie jeszcze nigdy nie spotkalam z taka zakrywana publiczna piaskownica. za to u mnie na osiedlu koty zrobily sobie z piaskownicy kuwete
u moich teściów na osiedlu jest taka piaskownica- niedawno ją odkryłam i to chyba najbliżej od nas, mamy same dbają o to żeby na wieczór ja zakrywać i widziałam, że zajmują się tym również panie sprzątające…
my zawsze bierzemy ze sobą takie przypinane na rzepy miśki i zaczepiamy je przy wózku
moja siostreznica jak wyjdzie do piaskownicy to nie mozna jej z niej wyciagnac tak lubi robic babki;)
mojej małej aby był jej królizek reszta moze nie istniec, jak go zapomnimy to płacz
moja mama zakupiła już dla wnusia grabeczki, szpadelek, wiadereczko i foremki, mowi ze na lato bedzie jak znalazł
moja mała już ma zabaweczki do piasku i tego lata to był hit a dziś jej kupiłam taki wózeczek coś na krztałt tych wózków na zakupy w supermarketach… ale miała na dworze jak woziła zabaweczkę a potem w domu klocki… pewnie na następne lato będzie wozić zabawki do piasku… polecam wszystkim którzy mają chłopców
dla dziewczynek jest pełno wózeczków dla lalek itd. a dla chlopaka to takich rzeczy za bardzo nie ma więc taki koszyk na kółkach może być fajny
chłopcy lubią do piasku jakieś samochody np wywrotkę, albo koparkę, żeby można było przewozić piasek
piłka też jest niezawodna
Claudia06 to w przyszłym roku nasze maluchy może już razem będą rozkupywały piaskownice