U mnie niechcialy chłopaki tych słoiczków
Dzięki:)
Wzięłam się w końcu za słuchanie podcastu "rozgryzamy " na Yt. Może będę mądrzejsza:)
Jest fajna strona mlekolandia tam też mają super promocję i np deserki albo obiadki z krótką datą można kupić za grosze a czasami data jeszcze miesiac i zawsze jest napisane do kiedy data ważności
Dzięki
Zerknę sobie na tą stronę i zapisze.
Ja ostatnio kupiłam obiadki w słoiku żeby mieć awaryjnie w domu od kiedy pracuje .. ciekawe czy syn będzie chciał jeść. Tak to je tylko moje obiady.. w rossmanie można trafić na świetne promocje.
Tak w Rossmanie są super promocje. Warto mieć w domu 1-2 słoiczki bo czasami się coś wydarzy i dziecku nie mamy czasu ugotować a małemu nie powiemy poczekaj za pół godziny będzie obiad
Ważne żeby krzesełko miało podnóżek. Żeby nóżki nie wisiały a dziecko mogło je postawić. Muszą być Pasy bezpieczeństwa aby dziecko nie wypadło. Maluchy są ciekawe świata i chętnie zaglądają gdzie się da. Więc łatwo o wychylenie się i upadek.
Ja miałam Chicco Polly i sprawdziło się;)
Drewniane krzesełko na pewno wygląda ładnie, ale łatwiej jest utrzymać w czystości krzesełko z plastiku.
Dokładnie, najważniejszy jest podnóżek w krzesełku. Jeśli nie ma go w zestawie należy samemu dorobić.
Lea , Zdecydowanie lepiej utrzymać w czystości plastikowe. My też postawimy na praktyczność
Pewnie że tak plastik lepszy niektóre mają jeszcze tacki które można myć w zmywarce
Mam plastik kinderkraft i do czyszczenia jest genialny
Dziewczyny jak jesteście na kupnie krzesełka to właśnie przede wszystkim patrzcie na to żeby było ono plastikowe nie drewniane Przynajmniej tak Z mojego doświadczenia wam radzę bo właśnie gdy ono jest brudne podczas spożywania posiłków ogólnie podczas rozszerzania diety możemy bez problemu przetrzeć szmatką wrzucić całe pod prysznic Wydaje mi się że też nie ma sensu inwestować w jakieś bardzo drogie krzesełka żeby właśnie nie było go szkoda w razie potrzeby rzucić pod ten prysznic i opłukać i zwróćcie uwagę tak jak dziewczyny niżej napisały w istotny jest też ten podnóżek
Pina, plastikowe, tzn masz na myśli siedzisko i ewentualnie tackę? ja mam drewniane krzesełka właśnie z plastikowymi elementami.
Czy któreś konkretnie Pina masz na myśli? Jak jest z krzesełkami z Ikea ,są ok?
Czy tacka nie musi być odpinana ,wkładam dziecko i zapinam tackę i jak zje to odpinam tackę, wyjmuję dziecko i zapinam tackę?
Teraz to można bez problemu dokupić nawet do tego ikea krzesełka podnóżek za parę zł.
Ja szykalam plastikowego krzesełka. Nie brałam pod uwagę drewnianego .. teraz kupiłabym najprostsze krzesełko z Ikea i dokupiłabym tylko podnóżek
ja i tak jestem zadowolona ze swojego lionelo.
Fakt jest taki że każde jest dobre jak się przyzwyczaimy