Jakoe krzesełko do karmienia?

My mamy takie na kółkach i moge  wszędzie nim jeździć.  

To prawda, ważne żeby nie było jakieś wielkie, nie mam w domu za wiele miejsca.

My postawiliśmy na Kidszone i jest ok. Bardzo podobne są z lionelo. Na razie się spisuje 

U nas to sAmo co u mamy słoneczka. Jest na kółkach i stabilnych nóżkach .

Na kółkach jest wygodne. Moje można jeszcze łatwo złożyć i mało miejsca zajmuje. Ale powiem wam że kupiłam do mamy zwykłą nakładkę na krzesło i też jest super. Można dziecko przysunąć do stołu i je ze wszystkimi

Właśnie zastanawiałam się nad nakladaka żeby kupić do teściow. Jest tam kezeselko ale takie duże po dzieciakach i nie bardzo jest gdzie trzymać. A znosić ze strychu za każdym razem to bez sensu.

Karoliga o świetne te nakładki. Doskonały pomysł , choćby turystycznie . Aby nie brać całego ciężkiego krzesełka można wziąć nakładkę 

fajnie wygląda ta nakładka, taka turystycznie jak najbardziej:p

Karolina nie zastanawiaj się poza tym mój mały dużo chętniej siedzi z tą nakładka bo siedzi z nami przy stole a w krzesełku nie chce 

Świetny pomysł 

Jeszcze sie wstrzymałam. Ale poważnie się nad nią zastanawiam.

Nie wiem jak inne ale ta co mam jest mocowana do krzesła dwoma pasami i dodatkowo dziecko przypina się za bioderka więc jest bardzo stabilna i ma dodatkowo tackę która można przyczepić i jest normalne krzesełko do karmienia 

Ikea Antilop chyba nie ma lepszego 

super ta nakladka :) 

I mówisz Karo że synek siedzi stabilnie ?

Bardzo stabilnie ja polecam 

I tam sa jeszcze chyba 3 poziomy regulacji wysokości więc super 

Ja od siebie nie polecam drewnianego. Na początku byłam zachwycona, ale to dopóki syn nie zaczął jeść sam.. Na drewnie odbija się każdy stuk łyżki czy widelca. Jeśli krzesełko jest malowane/lakierowane to dodatkowo potrafi to odprysnąć i powycierać się w newralgicznych miejscach od przecierania. No i jednak drewno nie jest takie szczelne, wiec jak syn wyleje niechcący na blacie tego krzesełka wodę czy mleko, to cały ten płyn ucieka szparami i leje mu się po nogach. My mamy takie 3w1 kupowane na Allegro, opinie miało super - rośnie razem z dzieckiem, bo jest do karmienia, później do siedzenia przy stole bez blatu i do siedzenia przy biurku. Jego plusy to stabilność, szeroki zakres wagowy (do 30kg) i szeroki zakres regulacji podnóżka - i to TYLE. 

U moich rodziców mamy krzesełko Ikea Antilop z dokupionym podnóżkiem i to jest najlepsze krzesełko moim zdaniem. Prosto i szybko się składa, zajmuje mało miejsca (można odpiąć nogi i schować np. do szafy), jest super jeśli chodzi o utrzymanie czystości, bo jest plastikowe więc nic nie cieknie, nie obija się od sztućcy, nie odpryskuje. Blat ma zdejmowany, więc to też duży plus. No i do plastiku lepiej przyklejają się wszystkie naczynia silikonowe z przyssawką :)

Plastikowe krzesełko z pewnością jest lepsze od drewnianego. 
Moc do nakładki na krzesło to sama zastanawiam się nad kupnem bo syn nie chce jest w swoim krzeselku tylko jak starszy brat przy stole..

Łatwiej doczyścić 🤭

Tak tylko plastik 

My mamy tacke wyjmowana, mam nadzieję ulatwi to nam zachowanie czystości