Jakoe krzesełko do karmienia?

Chyba Ikea to najlpesze rozwiązanie i łatwe w utrzymaniu czystości:D

Kupiłam dla córeczki antylope z ikea. Super krzeselko. Tanie, wytrzymałe, łatwe w czyszczeniu. 

To prawda , u nas tez się sprawdzilo

Te krzesełka są chyba najbardziej rozchywywalne ,po kanajpkach też tylko je widzę. 

Tak najczęściej widzę właśnie krzesełko z Ikea. 

Ja też myślałam o najzwyklejszym krzesełku z Ikea ale ostatnio widziałam na internecie na kółkach i wydaje mi się żeby mi to ułatwiło przemieszczenie krzesełka i również widzialam krzesełka gdzie można dać dziecko na wpół leżąco. Ale w sumie nie wiem czy to jest potrzebne i sama nie wiem jakie kupić;) a już najwyższa pora bo córka ma już 5mc więc za ok. Miesiąc myślę że będzie mogła już siedziec. 

ewa chyba im bardziej się analizuje to większy problem jest:D

Mama em to prawda ale zawsze tak jest , że jak chcemy coś kupić to analizujemy zeby było super;) poza tym krzesełko to krzesełko ale czasem Dobrze poczytać opinie i się doradzić;)

Ewa ja mam na kółkach i jest super wkładam małego i jadę z nim gdzie chce. Mam dużo miejsca w kuchni więc mam gdzie jeździć. Ja mam kinderkraft lastree 

U mnie zwykle z Ikea się sprawdziło łatwe do czyścienia 

Natalia tak prawda te Ikea są naprawdę ok

Też mamy Ikea, tylko warto dokupić podnóżek, pasy i taką poduszkę do wkładania za plecki. Nam sprawdza się to krzesełko bardzo dobrze, jest łatwe do czyszczenia. Chociaż łatwo się potknąć o nogi, bo są dość szeroko rozstawione.

To my mamy dość masywny i ciężki rodzaj krzesełka. I czasem myślę, że wolałabym jednak re ikeowskie

Nam dużo osób polecało  Stokke tripp trapp , każdy twierdził że warty swojej ceny, z tego co się orientowałam to trochę kosztuje. Za racji że mamy Chicco hug 5w1 to czekamy jak w nim sprawdzi się opcja krzesełka do karmienia, jeżeli dziecku nie będzie odpowiadać to być może skusimy się na ten Stokke. 

My mamy coś na zasadzie jak to z Ikea tylko trochę inna firma "severno "coś w tym stylu nie powiem wam szczerze mówiąc teraz dokładnie bo ten napis z przodu troszeczkę się zmył już ale naprawdę jestem zadowolona jest podnóżek a to bardzo istotne jest przede wszystkim plastikowe czyli co równa się łatwość mycia i sprzątania są w zestawie pasy ale ja jakoś nigdy przy dzieciach szczerze mówiąc nie uzywalam bo byłam się że w razie zadławienia nie zdarzę odpiąć i odratować dziecka nawet całkiem niedawno kompletnie je wycięłam bo uznałam że tak trochę już zazolkly nie używamy a doczyscic się już tego nie da i nie ladnie to wygląda ale krzesełko służyło nam super co prawda jeszcze używam sporadycznie jeśli sama karmie czymś mala ale większość posiłków je już ona sama razem z bratem naśladować chce bardzo to co on więc sadzam ich na lozku przy lawie i wcinaja wiec coś czuję że to krzesełko już nie długo u nas ale ogólnie wysluzylo się bardzo u właśnie tego typu zwykle plastikowe lekkie ale na tyle masywne by nie było wywrotne łatwe do czyszczenia krzesełka każdemu polecam 

Ja dopiero wczoraj odkryłam że mam hamulce na kółkach :D byle co, a zaciekawiło , że wszystkie kółka mogą mieć blokadę :D

Kinder kraft fini jestem z niego zadowolona plus można później zrobić z niego niższe krzesełko ;)

Mielismy to samo było genialne 

Najlepiej wybrać krzesełko drewniane, które może rosnąć razem z dzieckiem. 

Również mamy to z Ikea, muszę jeszcze dokupić poduszkę i zostanie czekać aż malutka siądzie i będzie mogła z niego korzystać