Kalendarz ciąży: drugi trymestr

U mnie brzuch pojawił sie może w 7 miesiącu

Bardzo dobrze przeszłam drugi trymestr

Jak dla mnie to najprzyjemniej wspominany okres z calej ciazy.

Drugi trymestr byl najlepszy. Juz brzuszek byl a wymioty minely, mozna bylo zaczac latac po sklepach z wyprawka :slight_smile: u nas ciut za saybko zaczelismy ribic zakupy ale nie moglismy sie doczekac!

nie bez powodu mówi się o nim “miodowy” trymestr

kiedy to było

tak spokojny trymest

Zarówno w pierwszej, jak i w drugiej ciąży - był to najdoskonalszy jej okres. :slight_smile:

dla mnie najwspanialszy czas… poczułam upragnione ruchy i czułam się cudownie :slight_smile:

bole kregoslupa i bole zoladka straszne bylo ale ruchy byly fajne napoczatku a pozniej kopal bolesnie

Najlepszy dla nas czas z 3 trymestrów, Drugi rządzi hehe, bo nie było żadnych dolegliwości a za to cudowne ruchy mojej córuni :slight_smile:

drugi trymestr najlepszy :slight_smile: miałam zero dolegliwości i mały brzuszek.

ja dolegliwosci tez nie mialam ale brzuszek juz ogromny byl :wink:

drugi trymest nie jest tak fajny jak trzeci ciągłe dolegliwości dawały się we znaki

Drugi trymestr był okresem gdy z męzem pojechałam po ślubie z męzem w góry i sobie zwiedzaliśmy.

a chyba najlepszy to okres

dokladnie, najfajniej sie czulam

a ja w 2-gim trymestrze pozwoliłam sobie na wczasy w Grecji i wszystko było super

Najlepszy okres ciazy

Zobaczymy jak to będzie narazie kończę 1 trymestr za parę dni drugi :slight_smile: