w I II trymeście najlepiej się czułam chociaż II najfajniejszy bo zaczął pokazywać się brzuszech i zaczelam czuć ruchy ![]()
drugi trymestr jak dla mnie najlepszy, ruchy dziecka, pojawiający się w końcu brzuszek, to jest cudowne
Już niedługo i nie mogę się doczekać, aż miną mi mdłości.
najlepszy 2 trymestr
Drugi trymestr jest najlepszy pierwsze ruchy dziecka niezapomniane:) brzuszek coraz wiekszy. Ruchy dziecka coraz mocniejsze. Choć dowiedziec sie że jest sie w ciąży i pierwsze bicie serduszka tej małej istotki bezcenne:)
zgadzam się z poprzedniczką. Ruchy dziecka cudowne uczucie. Nie mogłam się tego doczekać.
już niedługo zacznę 2 trymestr ![]()
oj będzie mi brakowało tego stanu na pewno ![]()
II trymestr super samopoczucie Teraz mam końcówke II trym. i robi się coraz ciężej. Malęstwa mają już po 600 gram i zaczynam czuć ich ciezar
mi za niedługo skończy się I trymest
olaleksandra to zaraz wpadniesz w najlepszy okres ciąży:-)
Najlepsze samopoczucie i juz moznaokreslic plec super, tez fajny czas.
Juz sie boje tego III trymestru bo tak dobrze sie czuje w II
Zgadzam się, że drugi trymestr jest super, ale ja i w trzecim czułam się super. Dopiero teraz na samej końcówce jest mi trochę ciężko.
Mi juz zaczyna robic sie ciezko. No a to koncowkaIItrym. Pewno pozniej bede bardzo duzo lezec
ja ogólnie też czuję się dobrze, będąc w trzecim trymestrze, czasem coś mi dokucza i czuję już ciężar brzuszka, ale generalnie nie mam co narzekać
ja teraz czuję sie o wiele lepeij niz na poczatku
już za dwa dni za dni perę zacznę 2 trymestr i zobaczymy co dalej ![]()
justynka_884 będziesz miała lepsze samopoczucie. Mdłości znikną do minimum
ja jeszcze troche i koncze 5 miesiac