podczas pierwszej ciazy mozna odpoczywac i odpoczywac, gorzej jest juz z druga ciaza, bo przy dzidziusiu nie mozna sobie pozwolic na nie wiadomo jaki odpoczynek ![]()
ja miło wspominam ten trymestr czlowiek nie jest taki ociężały i jeszcze czuję się ok
Oj poczatki sa cudowne
monika1985 czy ja wiem wcale nie jest tak zle. poza malym wyjatkiem ze nie moge spac
Ja trochę się bałam w pierwszym trymestrze bo to tak najbardziej niebezpiecznie jeszcze
ja też ale naszczęście wszytsko było w porządku ![]()
żona na samym początku ciąży złapała jakieś przeziębienie więc było trochę strachu, ale wszystko było ok
Ja też się bałam wszelkich chorób w ciązy
chyba każdy boi się jakiej kolwiek choroby w ciąży
w pierwzym trymestrze trzeba najbardziej uważać bo najlatwiej poronić
kiedy żona była w ciąży baliśmy się, żeby jej ktoś nie zaraził jakąś chorobą a teraz nam zostało i bardzo pilnujemy synka
też się przeziębiłam w pierwszysm trymestrze, najbardziej bałam się gorączki ![]()
ElaJB masz rację, znajoma się grypy pozbyła i zaraz po tym poroniła, trzeba uważać
ja na szczescie nie mialam takiej sytuacji raz tylko bylam przeziebiona;( a tak to maz bardzo mnie pilnowal;)
Najbardziej stresujący trymestr - w moim przypadku. Kojarzył mi się z poprzednim poronieniem i niestety wyjątkowo dłużył mi się ten czas ![]()
Z tymi chorobami trzeba uważać w szczególności gdy jesteśmy w ciąży. Lepiej nie chorować.
Zgadzam się z tym, że to stresujący czas. Też miałam obawy czy wszystko w porządku.
Te choroby teraz to jakieś mutanty . my ciągle chorujemy od pazdziernika pierszy rok w przedszkolu
mam nadzieję że wiosna będzie lepsza
ja miałam zapalenie zatok niestety skończyło sie na antybiotyku
Stresujący dla mnie czas , chociaż teraz jestem w lll i też sie stresuje …